Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Γυναίκα έκανε στριπτίζ και ανέβηκε σε περιπολικό διαμαρτυρόμενη


Μια Ισπανίδα συνελήφθη δύο φορές επειδή έκανε στριπτίζ και ανέβηκε σε περιπολικό εν μέσω ...
απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού.

Όπως αναφέρει το Sputnik, η γυναίκα σε μία περίπτωση βρέθηκε να τρέχει μπρος πίσω σε δρόμο, περιφρονώντας τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του ιού και προκαλώντας την αντίδραση των Αρχών. Μετά όμως την πρώτη επίδειξη απείθειας, προχώρησε σε μία πιο «πιασάρικη» μορφή διαμαρτυρίας.
Η γυναίκα συνελήφθη δύο φορές απανωτά στην Costa del Sol της Ισπανίας επειδή παραβίασε τα αυστηρά μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό.

Στη δεύτερη περίπτωση προκάλεσε την επέμβαση της αστυνομίας, όταν γδύθηκε στη μέση του δρόμου και πήδηξε πάνω σε περιπολικό.

Ανήσυχοι περίοικοι κάλεσαν αρχικά την αστυνομία όταν είδαν την 41χρονη να τρέχει. Στη συνέχεια η γυναίκα συνελήφθη, με τους αστυνομικούς να την πείθουν να φορέσει ρούχα.


Αφού αφέθηκε ελεύθερη, η Ισπανίδα αμέσως έβγαλε τα ρούχα της ξανά και, όπως φαίνεται και σε φωτογραφία, σκαρφάλωσε στο περιπολικό και σήκωσε τα χέρια της στον αέρα.

Στις εικόνες φαίνεται να έρχεται αντιμέτωπη με 3 αστυνομικούς, αντιστεκόμενη στη σύλληψη.

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, η γυναίκα έφτυσε έναν από τους αστυνομικούς πριν να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, όπου θα υποβαλλόταν σε ψυχιατρική εξέταση.

Η Ισπανία που είναι η τρίτη πιο σκληρά δοκιμαζόμενη χώρα από τον κορονοϊό μετά τις ΗΠΑ και την Ιταλία, βρίσκεται σε αυστηρή καραντίνα εδώ και 3 βδομάδες, ωστόσο προετοιμάζεται να χαλαρώσει τα μέτρα καθώς ο ρυθμός διάδοσης του ιού έχει αρχίσει και μειώνεται.

Παρά τη θετική εξέλιξη, ο πρωθυπουργός της χώρας Πέδρο Σάντσεθ προειδοποιεί:

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Δεν μπαίνουμε σε φάση αποκλιμάκωσης. Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι σε ισχύ».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs