Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Εγκώμιο Καρέρα για Τσιμίκα σε ιταλικό ραδιόφωνο - Τι είπε για την κατάσταση στην Ελλάδα


Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε σε ναπολιτάνικο ραδιόφωνο και αποθέωσε τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού!

Το όνομα ...
του Κώστα Τσιμίκα συζητιέται διαρκώς στη Νάπολι τους τελευταίους μήνες και οι Ναπολιτάνοι προσπαθούν να μάθουν πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή.




Ένας Ιταλός ο οποίος εργάζεται στην Ελλάδα, ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Goal και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον Τσιμίκα. Η αναφορά του προπονητή της ΑΕΚ, ήταν άκρως εγκωμιαστική και τον περιέγραψε ως εν δυνάμει top class παίκτη:

«Τον έχω δει μόνο τη φετινή σεζόν, αλλά είναι ένας καλός παίκτης και έχει προοπτικές για να εξελιχτεί σε top class. Προφανώς, δεν τον γνωρίζω πολύ καλά, αλλά μου έκανε εξαιρετική εντύπωση η ταχύτητα του. Επίσης, είναι δυνατός και αποτελεσματικός στην άμυνα».

Φυσικά, ο Καρέρα ρωτήθηκε και για την κατάσταση την Ελλάδα και την χαρακτήρισε καλύτερη από την Ιταλία:

«Εδώ στην Ελλάδα ισχύουν μερικά περιοριστικά μέτρα όπως στην Ιταλία, αλλά υπάρχουν πολύ λιγότερα κρούσματα. Αυτή την εποχή, το ποδόσφαιρο και εδώ έχει διακοπεί. Στο τέλος Απριλίου θα πραγματοποιηθεί μία συζήτηση για την κατάσταση και θα αποφασίσουν».

Ο Καρέρα έχει την τιμητική του στα ιταλικά ΜΜΕ, αφού μίλησε και στην εφημερίδα Gazzetta Dello Sport. Ο Καρέρα ρωτήθηκε για τις φήμες ότι ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι ίσως να μην συνεχίσει στην Αταλάντα και ο Καρέρα εξέφρασε την αντίρρηση του:

«Αυτή τη στιγμή, η Αταλάντα είναι ένα top club στη Serie A. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη Λάτσιο, την Ίντερ, τη Ρόμα, τη Νάπολι και τη Μίλαν. Εάν εγώ ήμουν ο Γκασπερίνι, θα το σκεφτόμουν πολύ πριν φύγω από το Μπέργκαμο, ακόμα και αν με καλούσε μία σπουδαία ομάδα».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs