Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Ελενα Ακρίτα: Μη γίνεις σαν τον Μανώλη Καψή


Αρκετά ήταν τα site που διαστρέβλωσαν σε τίτλους τα όσα έγραψε σε ανάρτησή της στο facebook η δημοσιογράφος Ελενα Ακρίτα για το θέμα ...
των ερωτήσεων από συναδέλφους της προς τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

Ένα από αυτά ήταν και το TheToc - των Αττικών Εκδόσεων (πλέον) και με διευθυντή τον Μανώλη Καψή - είχε τίτλο: «Η Ελενα Ακρίτα απευθύνεται στον Σωτήρη Τσιόδρα: Απαντήστε επιτέλους».




Η Ελενα Ακρίτα απάντησε στο TheTοc και άσκησε κριτική αναφέροντας ότι το σάιτ διαστρέφει τα γραφόμενά της και το νόημα του κειμένου της: 


Το The Toc έκανε λόγο για υβριστική επίθεση της Ακρίτα και απάντησε με κείμενο που είχε τίτλο «Η Ελενα Ακρίτα επιτίθεται στο TheToc για τις αναρτήσεις της για τον Σωτήρη Τσιόδρα: Η απάντησή μας / Η γνωστή δημοσιογράφος θεωρεί ότι διαστρέψαμε το νόημα της ανάρτησής της».

Η Ελενα Ακρίτα απάντησε γράφοντας στη σελίδα της στο facebook:

Η ΑΝΩΝΥΜΗ απάντηση του The Toc στην ΕΠΩΝΥΜΗ καταγγελία μου ότι εσκεμμένα διαστρεβλώνουν τον γραπτό μου λόγο - τον όποιον παρεμπιπτόντως χειρίζομαι συμπαθητικά: στην δημοσιογραφία όταν βάζουμε εισαγωγικά σημαίνει ότι μεταφέρουμε ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ μια φράση που ειπώθηκε ή γράφτηκε. Αλλιώς γράφουμε ΨΕΜΑΤΑ. Τέλεια.

Την ανάρτηση μου έστειλα στον διευθυντή του σάιτ Manolis Kapsis

Καμαρώστε τους.

Αυτό είναι το The Toc

Αυτός είναι ο Μανώλης Καψής

Μη γίνεις σαν το The Toc

Μην γίνεις σαν τον Μανώλη Καψή


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs