Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Κορωνοϊός -Βέλγιο: Ζαχαροπλαστείο δημιουργεί σοκολατένια πασχαλινά λαγουδάκια με μάσκες


Βελγίδα ζαχαροπλάστρια που ειδικεύεται στις σοκολατένιες λιχουδιές, αποφάσισε να προσθέσει ...
μάσκες στα πασχαλινά της λαγουδάκια στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης στους επαγγελματίες υγείας που δίνουν μάχη με τον κορωνοϊό.
Με το Βέλγιο σε καραντίνα, η Ζενεβιέβ Τρεπάν έκλεισε το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής που είχε κοντά στο Ναμούρ και άνοιξε ένα διαδικτυακό κατάστημα, όπου πουλάει τα λαγουδάκια της στην τιμή των 12 ευρώ το ένα.


Σοκολατένια λαγουδάκια με μάσκα για τον κορωνοϊό / Φωτογραφία: AP Images

Η ίδια είπε πως θέλει με τις δημιουργίες της, ύψους 20 εκατοστών, να επιδείξει αλληλεγγύη στους γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου του Ναμούρ. Κάτι ανάλογο έχει κάνει εξαιρετικά ζαχαροπλαστείο στην Ελλάδα που πουλά λαγουδάκια με μάσκα και γάντια για τον κορωνοϊό.

«Κάνουμε ό,τι όλοι. Προσαρμοζόμαστε, βρίσκουμε λύσεις και στηρίζουμε τους επαγγελματίες υγείας», επισήμανε. Συμμετέχοντας στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων του ιδρύματος King Baudouin, η δημιουργός ελπίζει να αγοράσει ιατρικό εξοπλισμό για το νοσοκομείο της πόλης της.


Σοκολατένια λαγουδάκια με μάσκα για τον κορωνοϊό / Φωτογραφία: AP Images


Επομένως, οι πελάτες της μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός «λαγού της αλληλεγγύης», τον οποίο θα παραδώσει η ίδια στο ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου ή ενός «λαγού της καραντίνας» που θα απολαύσουν οι ίδιοι.

Το Βέλγιο καταμετρά 26.667 επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού και 3.019 νεκρούς.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs