Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Ο Σωτήρης Γεωργούντζος νίκησε τον κορωνοϊό -Πήρε εξιτήριο


Ο Σωτήρης Γεωργούντζος νίκησε τον κορωνοϊό παίρνοντας την Παρασκευή εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του...
Ρίου στη Πάτρα.

Ο δημοσιογράφος από την Καλαμάτα, γνωστός για την αγάπη του στην «Μαύρη Θύελλα», είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό, ενώ τα έντονα συμπτώματα τον έκαναν να νοσηλευτεί. Πλέον έχει αφήσει πίσω αυτή την περιπέτεια, καθώς από σήμερα είναι και πάλι στο σπίτι του.
Σωτήρης Γεωργούντζος: Ημουν τρεις μέρες σε ΜΕΘ

Ο ίδιος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και περιέγραψε την μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι πέρασε τρεις ημέρες σε ΜΕΘ: «Πέρασα έναν γολγοθά τεράστιο και πιστεύω ότι Μεγάλη Εβδομάδα που έρχεται οδεύουμε προς την Ανάσταση, ελπίζω πιο γρήγορα. Είχα μια επιδείνωση με την αναπνοή μου την Παρασκευή.

Η γιατρός μου με έστειλε στη ΜΕΘ για να καλυτερεύσει η αναπνοή και για να μπορέσω να βγω πιο δυνατός. Από τις 29 Φεβρουαρίου που γύρισα από την Αγγλία μέχρι και τις 13 Μαρτίου δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Από τις 13 με 14 του μήνα ξαφνικά είχα πυρετό. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές μου έσωσαν τη ζωή».


«Τέλος καλό, όλα καλά! Μια μόνο λέξη : ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!», έγραψε ο Σωτήρης Γεωργούντζος στην ανάρτησή του για την αποχώρησή του από το νοσοκομείο.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs