Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Η στάση του εκνεύρισε τους κριτές του MasterChef - «Πρέπει να δείχνεις σεβασμό»


Ο πρώην παίκτης του MasterChef Ηλίας Ηλιόπουλος επέστρεψε στο διαγωνισμό, προκειμένου ...
να διεκδικήσει την ποδιά που θα τον έβαζε ξανά μέσα στο παιχνίδι. Η στάση του, όμως, δεν άρεσε καθόλου στους τρεις κριτές και ο Σωτήρης Κοντιζάς του τα είπε έξω από τα δόντια. Όταν, μάλιστα, δοκίμασαν το πιάτο του, τον “έκοψαν” με συνοπτικές διαδικασίες.

«Γιατί τόσο χαλαρός; Σε ενδιαφέρει να πάρεις την ποδιά; Πιστεύεις ότι θα την πάρεις αν είσαι τόσο χαλαρός; Πρέπει να δείχνεις σεβασμό όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στα υπόλοιπα εννιά άτομα που είναι πάνω και έχουν να βγουν πάρα πολύ καιρό έξω.

Η στάση σου, ο τρόπος που φέρνεις το πιάτο, αυτή η χαλαρότητα θεωρώ ότι δεν δείχνει σεβασμό και μιλάς πίσω συνεχώς με τη Μάγδα. Δεν λέω να είσαι στην… τσίτσα, να είσαι λίγο χαλαρός, αλλά να δείξεις σεβασμό σε εμάς, και αν όχι σε εμάς, τότε στους πρώην συμπαίκτες σου. Είναι πολύ καιρό εδώ μέσα. Κι εσείς έχετε αυτή την ευκαιρία σήμερα να μπείτε μέσα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Νομίζω ότι είναι μια προσπάθεια, η οποία ενδεχομένως να είναι αμιγώς συνδεδεμένη και με τη στάση που σου είπε ο Σωτήρης, ότι δείχνεις τόση ώρα. Δηλαδή, κανένα ενδιαφέρον και καμία αγωνία για την κατάκτηση αυτής της ποδιάς, για να συνεχίσεις μέσα στον διαγωνισμό. Ενδεχομένως να είναι από τις πιο κακές προσπάθειες που έχουμε δοκιμάσει. Νομίζω ότι δεν ψάχνουμε ανάμεσα σε 15, αλλά ανάμεσα σε 14», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.
Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs