Τρίτη 12 Μαΐου 2020

ΙΚΕΑ: Οργή για την Κινέζα που αυτοϊκανοποιήθηκε σε καναπέδες και κρεβάτια


Την έντονη αντίδραση της εταιρείας ΙΚΕΑ προκάλεσε ...
ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα κινεζικά social media και δείχνει μια γυναίκα να αυτοϊκανοποιείται σε καναπέδες και κρεβάτια ενός εκ των καταστημάτων στην Κίνα.




Στο βίντεο, το οποίο έχει «κατέβει» από τις περισσότερες πλατφόρμες των κινεζικών social media φαίνεται μια ημίγυμνη γυναίκα να αυτοϊκανοποιείται ενώ δίπλα της περνούν έκπληκτοι πελάτες του καταστήματος.

«Δηλώνουμε ξεκάθαρα αντίθετοι και καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές ενώ προχωρήσαμε άμεσα σε καταγγελία στην αστυνομία της περιοχής στην οποία βρίσκεται το επίμαχο κατάστημα» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΙΚΕΑ.

Στην ίδια ανακοίνωση παρέχονται διαβεβαιώσεις ότι «θα ληφθούν ακόμα πιο προσεκτικά μέτρα ασφαλείας και υγιεινής» καλώντας τους καταναλωτές «να κάνουν βόλτα στα καταστήματα μας με πολιτισμένο τρόπο».

Η ταυτότητα της γυναίκας που προκάλεσε το σκάνδαλο παραμένει άγνωστη ενώ Κινέζοι χρήστες των social media υποστηρίζουν ότι το κατάστημα βρίσκεται στην επαρχία Γκουαντόνγκ.

Κάποιοι, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι βίντεο έχει καταγραφεί πριν από την κρίση με τον κορωνοϊό καθώς οι περισσότεροι από όσους εμφανίζονται σε αυτό δεν φορούν μάσκες

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs