Τρίτη 5 Μαΐου 2020

Όταν η Julia Roberts παράτησε τον διάσημο σύντροφό της στα σκαλιά της εκκλησίας - Κάποια σκάνδαλα στο Χόλιγουντ ξεχνιούνται με τον χρόνο


Κάποια σκάνδαλα του Χόλιγουντ «θάβονται» με τον χρόνο και ο κόσμος δεν τα θυμάται. Αλλά όταν ...
συνέβησαν μονοπώλησαν τα tabloid κάθε εποχής. Και ειδικά σε κάποιες περιπτώσεις, τα ονόματα και τα σκάνδαλα ήταν τόσο ηχηρά που δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς.




Η Julia Roberts το 1999 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Runaway Bride» όπου ένας ρεπόρτερ (Richard Gere) αναλαμβάνει να γράψει ένα άρθρο για μια γυναίκα (Julia Roberts) που έχει αφήσει μια σειρά αρραβωνιαστικών της στην εκκλησία να την περιμένουν. Στο τέλος παντρεύεται τελικά τον ρεπόρτερ στο κέντρο ενός χωραφιού, αφού τον παράτησε κι αυτόν άλλη μια φορά στην εκκλησία.

Κάποια χρόνια νωρίτερα η Julia Roberts έκανε κάτι παρόμοιο στην πραγματικότητα. Στα γυρίσματα της ταινίας «Flatliners» γνωρίστηκε με τον Kiefer Sutherland, ο οποίος τότε ακόμα δεν είχε πάρει διαζύγιο από τον πρώτο του γάμο. Οι δυο τους λίγο αργότερα έγιναν ζευγάρι και μετά από 8 μήνες σχέσης, αρραβωνιάστηκαν. Ήταν αποφασισμένοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με την Roberts μάλιστα να αναλαμβάνει τις προετοιμασίες του γάμου. Ο τύπος βρισκόταν σε επιφυλακή για να καλύψει το χαρούμενο γεγονός.

@huffpost.com

Λίγα 24ωρα όμως πριν από τον γάμο η Julia Roberts μάλλον το μετάνιωσε και παράτησε τον Sutherland. Κι όχι μόνο αυτό, έφυγε στο εξωτερικό μαζί με τον καλό του φίλο και επίσης ηθοποιό, Jason Patrick. Το σκάνδαλο που προέκυψε ήταν μεγάλο, με τον Sutherland να απομονώνεται για αρκετό καιρό, μη μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη.

Πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι ο Sutherland να μπορέσει ψύχραιμα να αναφερθεί στο περιστατικό, μια από τις πιο διάσημες απιστίες του Χόλιγουντ, που πλήγωσαν τον εγωισμό και τα συναισθήματά του. Αργότερα, την συγχώρεσε δίνοντάς της το ελαφρυντικό πως η πίεση από τον Τύπο ήταν τεράστια εκείνη την εποχή και οι δυο τους ήταν λίγο πάνω από τα 30 τους.

@demotix.com

Το ειδύλλιο της με τον Jason Patrick ήταν πολύ βραχύβιο. Η Roberts το 1993 παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Lyle Lovett, γεγονός που προκάλεσε την έκπληξη όλων, όχι μόνο για την ταχύτητά του αλλά και για την μη «ταιριαστή», όπως την χαρακτήρισαν πολλοί, εικόνα των δυο συζύγων. Ο γάμος κράτησε βέβαια, μόλις δυο χρόνια.

Ο Sutherland παντρεύτηκε ακόμα μια φορά με τον γάμο να κρατά 8 χρόνια. Από την άλλη η Roberts, βρήκε την ευτυχία το 2002 στο πρόσωπο του κάμεραμαν και φωτογράφου, Daniel Moder, με τον οποίο είναι ακόμα μαζί. Όταν τον γνώρισε ήταν ακόμα κι αυτός παντρεμένος...

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs