Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτό είναι το ψεύτικο προφίλ της 35χρονης στο Facebook


Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα ...
Η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα φαίνεται να είχε και δεύτερο προφίλ στο Facebook με ψεύτικο όνομα. Μάλιστα το όνομα του λογαριασμού είναι ακριβώς το ίδιο με το όνομα που επικαλέστηκε όταν κάλεσε στην εταιρεία ραδιοταξί για να μεταβεί στην Καλλιθέα.




Η 35χρονη με το πραγματικό της προφίλ παρουσίαζε μια ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή. Από αυτό το προφίλ έκανε like στις φωτογραφίες της Ιωάννας. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες, είχε και ένα δεύτερο προφίλ με το ψευδώνυμο «Κωνσταντίνα Χ». Αυτός ο λογαριασμός δεν εμφανίζεται στο προφίλ της Ιωάννας, ενώ δεν υπάρχει ούτε like αλλά ούτε σχόλιο. Μέσα από αυτό το προφίλ φαίνεται να παρακολουθούσε κυρίως τον σύντροφό της.

Το ψευδώνυμο δεν ήταν καθόλου άγνωστο στους άνδρες της Ασφάλειας που χειρίστηκαν με επιτυχία την υπόθεση. Με το ίδιο ακριβώς ψευδώνυμο, η κατηγορούμενη είχε καλέσει ταξί για να τη μεταφέρει στο σημείο της επίθεσης, όπου είχε παρουσιαστεί ως Ελληνοαμερικανίδα.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές προχώρησαν σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, με αποτέλεσμα να έχουν στην κατοχή τους, τις κλήσεις της κατηγορούμενης για την αποτρόπαια πράξη σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας. Ωστόσο, με εντολή του ανακριτή, θα συνεχιστεί η διερεύνηση του κινητού της. Πλέον, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. θα προσπαθήσουν να ξεκλειδώσουν τη συσκευή, αναζητώντας φωτογραφίες, βίντεο ή μηνύματα που μπορεί να σχετίζονται με την επίθεση με βιτριόλι.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το Σάββατο, ο δικηγόρος της 35χρονης, Σάκης Κεχαγιόγλου, είπε πως υπάρχει «άρνηση αντιμετωπίσεως της πραγματικότητας της υποθέσεως όταν αποστασιοποιείται πλήρως από την υπόθεση, αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της, έστω και τη φυσική παρουσία στο χώρο, όταν αυτά τα ζητήματα έρχονται σε αντίθεση ή σε αντίφαση με στοιχειά της δικογραφίας μετά ο ρόλος του δικηγόρου δυσχεραίνεται πολύ. Βεβαίως, μπορώ να το εξηγήσω εξαιτίας του σοκ της συλλήψεως και των δύο πρώτων 24ωρων που ήταν εξαιρετικά δύσκολα για την ίδια. Ελπίζω όταν θα έχω επαφή μαζί της στη ΓΑΔΑ σε πιο ήρεμη κατάσταση να μπορέσω συνεργαστώ μαζί της γιατί τής είπα ότι με ενδιαφέρει η αλήθεια σε αυτή την υπόθεση, δεν με ενδιαφέρει να μειώσω κατά τι την ποινή που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσει αν παραπεμφθεί και καταδικαστεί».

Ακόμη μιλώντας σε άλλη εκπομπή ο Σάκης Κεχαγιόγλου επεσήμανε ότι «τη Δευτέρα θα εισφερθούν από τις αστυνομικές αρχές καινούργια στοιχεία για την υπόθεση. Τότε μια απόλυτα αποδεκτή και εγκεκριμένη δικονομική τακτική είναι ο κατηγορούμενος να λάβει γνώση πρώτα όλων των στοιχείων που εισφέρονται εις γνώση του στη δικογραφία και μετά να απολογηθεί».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πληροφορίες σκιαγραφούν το πώς η φερόμενη ως δράστις συνέχισε κανονικά τις κοινωνικές της δραστηριότητες τις ημέρες μετά την επίθεση. Μάλιστα όπως προέκυψε και από το προφίλ της στο Facebook, διασκέδαζε σε νυχτερινά μαγαζιά μαζί με φίλες της και κατά την παρουσία της εκεί έκανε check in στα social media. Συγκεκριμένα στις 8 Ιουνίου βρέθηκε σε γνωστό μπαρ - εστιατόριο του Πειραιά, γνωστοποιώντας το στο Facebook.


Το ηχητικό ντοκουμέντο με την εταιρεία ταξί

Το τηλεφώνημα στο οποίο έχει καταγραφεί η φωνή της βασικής ύποπτης ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η γυναίκα που μετέβη δύο φορές στην Καλλιθέα, καλώντας τα γραφεία της εταιρείας ραδιοταξί, ακούγεται να ζητά να κλείσει ραντεβού για ταξί, το οποίο η ίδια χρειαζόταν να την περιμένει στη λεωφόρο Θησέως, στις 09:30 της επόμενης μέρας (από τη μέρα της κλήσης). Μάλιστα, όταν από την εταιρεία ταξί της ζήτησαν αριθμό επικοινωνίας, εκείνη απάντησε πως έχει βλάβη και πως θα μπορούσε να προπληρώσει τη διαδρομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα καλούσε από απόρρητο αριθμό κι έτσι χρειάστηκε να επικοινωνήσει μαζί της ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ταξί, προκειμένου να πάει το ταξί στο ραντεβού.


Η δράστης παρακολουθούσε συστηματικά το θύμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστρια παρακολουθούσε συστηματικά το θύμα τόσο στην εργασία της όσο και στην προσωπική της ζωή, αναφέρουν μαρτυρίες. Πρόκειται όπως όλα δείχνουν για μία ερασιτεχνική προετοιμασία, καθώς η ίδια είχε κάνει μία ακόμη απόπειρα την προηγούμενη της επίθεσης.

Δείτε στο βίντεο όλα τα νεότερα στοιχεία:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs