Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Ο γιος της έκανε αλλαγή φύλου και της έδωσε κουράγιο να κάνει το ίδιο - Μητέρα και γιος βοήθησαν ο ένας τον άλλο για να μην φοβηθούν τον πραγματικό τους εαυτό


Συνήθως οι γονείς είναι αυτοί που δίνουν κουράγιο και κατεύθυνση στα παιδιά. Αλλά δεν αποκλείεται πολλές φορές να ...
ισχύσει και το αντίθετο.

O 15χρονος Corey Maison, αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά στους γονείς του, πως αν και γεννήθηκε αγόρι, μέσα του αισθάνεται 100% κορίτσι. 




Το μόνο που δεν περίμενε ήταν η αντίδραση της μητέρας του, της Erica, που όσο ήταν γυναίκα και μητέρα 5 παιδιών, έψαχνε δικαιολογία για να κάνει διπλή μαστεκτομή. Η μητέρα του λοιπόν του είπε πως αισθανόταν το ίδιο, πως ήταν ένας άντρας στο σώμα μια γυναίκας.


Από εκείνη την στιγμή, μητέρα και γιος έβαλαν έναν κοινό στόχο: την εγχείρηση αλλαγής φύλου. Και τον πραγματοποιήσαν. Τώρα ο ένας στηρίζει τον άλλο και παίρνουν κουράγιο για την απόφασή τους να μην φοβηθούν να είναι αυτοί που πραγματικά είναι.

«Ήθελα οι γονείς μου να είναι πολύ περήφανοι για εμένα. Φοβόμουν πως αν τους μιλούσα γι’ αυτό που αισθανόμουν, ότι θα σταματήσουν να με αγαπούν», είπε η Corey στην εκπομπή «60 minutes». 



Η Erica άλλαξε το όνομά της σε Eric. «Στην αρχή ένιωσα μια ανακούφιση με την απόφαση που πήρα,. Όμως μετά τρομοκρατήθηκα. Τρομοκρατήθηκα για το μέλλον, για την οικογένειά μου, για τα πέντε παιδιά μου. Τρομοκρατήθηκα για το πως θα συνεχίσει η ζωή μου», δήλωσε.

Ο Eric υπεβλήθη τελικά σε διπλή μαστεκτομή. Όμως παρά την απόφασή του, δεν θέλει να χωρίσει από τον σύζυγο. Ο σύζυγός της ο les αισθάνεται το ίδιο. «Ερωτεύτηκα τον άνθρωπο. Ήταν μια πανέμορφη γυναίκα, αλλά η μεγαλύτερη σημασία κρύβεται στο εσωτερικό του ανθρώπου. Το μόνο που επιθυμώ για τον Eric είναι να είναι ευτυχισμένος», δήλωσε με σιγουριά ο Les.


H κόρη τους η Corey, που κράτησε το όνομά της, ήταν εκείνη που έδωσε κουράγιο στην μητέρα της να ξεκινήσουν αυτό το κοινό τους ταξίδι. Η αντίδραση του Les ήταν μια έκπληξη και για τους δυο. «Ο Les μου είπε ‘Σ’ αγαπώ’ και θα κάνουμε οτιδήποτε για να δουλέψει αυτό που έχουμε.


Η Corey από τότε που πήρε την απόφασή της, «μεταδίδει» τα στάδια της αλλαγής της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs