Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Με πεθερικά και παιδιά στις διακοπές τους στην Ελλάδα, οι Μπέκαμ [εικόνες]


Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα απόλαυσαν οι Μπέκαμ, αλλά όχι μόνοι τους. Μαζί τους ...
ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ είχαν τα 4 παιδιά τους, την αρραβωνιαστικιά του μεγαλύτερου γιου τους, αλλά και τους γονείς τους.

Η οικογένεια Μπέκαμ πέρασε μερικές ημέρες σε πολυτελές θέρετρο στο Πόρτο Χέλι και σήμερα θέλησαν να μοιραστούν κάποια στιγμιότυπα, όχι με τα παιδιά τους, αλλά με τους γονείς τους.

Συγκεκριμένα η Βικτόρια Μπέκαμ ανάρτησε μια φωτογραφία που ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της ανάμεσα στους γονείς της, Τζάκι και Τόνι Άνταμς, με φόντο ένα πανέμορφο ηλιοβασίλεμα. Στην λεζάντα έγραψε: «Οι οικογενειακές στιγμές είναι πραγματικά το παν. Σας αγαπάμε πολύ».

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τους γονείς της σχεδιάστριας μόδας

Λίγο αργότερα και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θέλησε να ποστάρει μία φωτογραφία με την μητέρα του, Σάντρα, πάλι με φόντο το ίδιο σκηνικό, που προφανώς τραβήχτηκε την ίδια χρονική στιγμή. «Την τελευταία φορά που έκαναν διακοπές με την μητέρα μου ήταν στο Μπάτλινς (στην Αγγλία).Μια τόσο υπέροχη στιγμή με την μητέρα μου, σ’ ευχαριστώ πολύ για όλα όσα κάνεις. Σε αγαπάμε» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με την μητέρα του στις διακοπές τους στην Ελλάδα

Χθες, η Βικτόρια Μπέκαμ, έχοντας επιστρέψει στο Κότσγουολντς της Αγγλίας, φρόντισε να αναρτήσει και την πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές της στο Πόρτο Χέλι, όπου πόζαρε αγκαλιά με τον σύζυγό της, καθώς απολάμβαναν το υπέροχο ηλιοβασίλεμα μαζί.


Στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα πόσταραν όμως και τα παιδιά τους, με τον Ρομέο Μπέκαμ να ανεβάζει μια φωτογραφία από το πρωινό τρέξιμο, στον ήλιο, με τον πατέρα του, στους δρόμους της περιοχής, αλλά και τον Μπρούκλιν Μπέκαμ, που εστίασε κυρίως στην αρραβωνιαστικιά του, με κοντινά στιγμιότυπά της από τις βόλτες τους με σκάφος. Η Νίκολα Πελτζ ήταν ουσιαστικά αυτή που αποκάλυψε το μέρος όπου έκαναν διακοπές οι Μπέκαμ, ποζάροντας με τον αγαπημένο της μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου όπου διέμειναν.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο