Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Εκβίαζαν 43χρονη με «ροζ» φωτογραφίες - Ο ρόλος της γυναίκας διοικητή που προσποιήθηκε την εξαδέρφη του θύματος


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ζευγάρι ανθρώπων της νύχτας που εκβίαζαν 43χρονη γυναίκα με «ροζ» φωτογραφίες. Όμως..., η διοικητής του Α.Τ. Μουζακιου, έστησε ολόκληρη επιχείρηση και προσποιούμενη την εξαδέρφη του θύματος κατάφερε να βάλει στο χέρι τον 42χρονο και την 43χρονη φίλη του και να τους στείλει στη δικαιοσύνη.

 

Ο εφιαλτης της 43χρονης ξεκινησε πριν μερικές ημέρες, όταν ο 42χρονος άνδρας που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι παλιός γνώριμος των αρχών, σεσημασμένος για υποθέσεις της νύχτας, μαζί με την 43χρονη φίλη του που εργαζεται σε νυχτερινά κέντρα, έπεισαν την 43χρονη γυναίκα να τους αποστείλει τολμηρές φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου. Κατόπιν άρχισαν να της αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά εκβιάζοντας την οτι θα διαρρεύσουν τις φωτογραφίες.

Το θύμα, αποφασισμένη να δώσει τελος στον εφιάλτη, απευθύνθηκε στην διοικητή του ΑΤ Μουζακίου. Η διοικητης αμέσως κινητοποίησε τόσο το ΑΤ όσο και το Τμήμα Ασφαλείας, αναλαμβάνοντας προσωπικά την επιχείρηση και καθοδήγησε την παθούσα να κανονίσει συνάντηση με το ζεύγος των εκβιαστών. Μάλιστα, στο ραντεβού με την παθούσα μετέβη η ίδια η διοικητής του Τμήματος, προσποιουμενη την ξαδέρφη της, ενώ το σημείο είχαν περικυκλώσει από νωρίς Αστυνομικοί του ΑΤ και του ΤΑ Μουζακίου. Όταν εμφανίστηκαν οι δράστες και παρέλαβαν τα χρήματα, οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες, δίνοντας τέλος στη δράση τους.

Σήμερα οδηγούνται στον Εισαγγελέα Τρικάλων.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs