Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Βίασε και σκότωσε 138 παιδιά και τώρα αποφυλακίζεται - Για πολλούς είναι ο χειρότερος serial killer όλων των εποχών


Ο Luis Garavito είναι ο πιο διαβολικός δολοφόνος που σκότωσε με φρικιαστικό τρόπο 138 παιδιά αφού πρώτα τα βίασε. Ο αριθμός ...των θυμάτων εκτιμάται ότι είναι κατά πολύ μεγαλύτερος αλλά δεν έχουν βρεθεί οι σωροί των παιδιών και δεν του έχουν καταλογιστεί.

 

Τα τελευταία 40 χρόνια ζει στη πιο σκληρή φυλακή της Κολομβίας, που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη περιοχή. Μάλιστα το μεγαλύτερο διάστημα το έχει περάσει στην απομόνωση γιατί θεωρείται από τους επικίνδυνους δολοφόνους του κόσμου.


Η τραγική ειρωνεία είναι πως θέλει να γίνει πολιτικός για να υπερασπίζεται τα μικρά παιδιά, τα οποία σκότωνε και βασάνιζε με μακάβριο τρόπο.

Ο Garavito γεννήθηκε σε μια προβληματική οικογένεια, με πατέρα βίαιο και αλκοολικό, μητέρα ιερόδουλη ενώ τα αδέλφια του τον εξέδιδαν από μικρό έναντι μικρής αμοιβής ή ένα πακέτο τσιγάρα.

Το έσκασε από το σπίτι του στην ηλικία των 8 ετών και εντάχθηκε σε μια συμμορία που έκανε μικροκλοπές.

Η δράση τους ως δολοφόνος ξεκινάει το 1992, όταν μέσα σε μια 5ετία βίασε 138 αγόρια επίσημα, αλλά οι αρχές μιλούν για 400 θύματα.

Στόχευε σε παιδιά που ζούσαν στο δρόμο, δελεάζοντας τα με ένα πιάτο φαγητό ή μια στέγη.


Η δράση του δεν μπορεί να περιγραφεί αφού οι αρχές κάνουν λόγο για έναν διαστροφικό δολοφόνο.

Σήμερα βρίσκεται κυριολεκτικά μια ανάσα από την αποφυλάκισή του αφού το σύστημα της Κολομβίας δεν επιτρέπει σε κανένα να μείνει φυλακισμένος πάνω από 40 χρόνια.

Το "Τέρας" όπως είναι το παρατσούκλι του εκμεταλλεύτηκε έναν νόμο που λέει πως αν καταδώσεις καποιον μειώνεται η ποινή σου, με τον ίδιο να καταδίδει τον εαυτό του και να ομολογεί εγκλήματα που δεν είχε βρει η αστυνομία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs