Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Ρέντη: Σοκάρουν τα τελεύταια λόγια της γυναίκας του αστυνομικού


Το υπηρεσιακό όπλο του εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της ...
«Όχι ρε Γιάννη!». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της 41 ετών γυναίκας που έχασε τη ζωή της μετά από την εκπυρσοκρότηση του όπλου του αστυνομικού συζύγου της μέσα στο σπίτι τους στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

//////////////////////////

«Θεωρούσα πως η σφαίρα δεν ήταν στη θαλάμη και καθάριζα το όπλο. Η γυναίκα μου ήταν κοντά μου και σιδέρωνε. Ακριβώς δίπλα ήταν ο γιος μου. Έτσι όπως το καθάριζα εκπυρσοκρότησε», φέρεται να κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. στους συναδέλφους του οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες.

«Υπηρετώ στο Αρχηγείο. Με είχαν βγάλει στα μέτρα για το Πολυτεχνείο. Είχα πάρει το όπλο στο σπίτι μου μετά από καιρό γιατί συνήθως το έχω στο γραφείο. Εκπυρσοκρότησε τη στιγμή που το καθάριζα», φέρεται να ήταν η συνέχεια της κατάθεσής τους στους αστυνομικούς.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως επρόκειτο για ατύχημα, καθώς κατά την ασφάλιση του όπλου στη θήκη του, μένει πάντα μία σφαίρα στη θαλάμη.

Ο αστυνομικός οδηγήθηκε χθες το πρωί στην εισαγγελία Πειραιά, ενώ για την υπόθεση αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος. Σύμφωνα με στοιχεία που προσκομίζονται στη δικογραφία, ο αστυνομικός επιχείρησε να ασφαλίσει το υπηρεσιακό του πιστόλι, αλλά αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να τραυματίσει τη γυναίκα στον ώμο, η οποία λίγα λεπτά αργότερα υπέκυψε στο τραύμα της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs