Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Απίστευτες σκηνές: Υπάλληλοι αεροπορικής και επιβάτες πλακώθηκαν στο ξύλο - Οι απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν από κινητό τηλέφωνο επιβάτη


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ, το οποίο μετατράπηκε σε «ρινγκ». ...Υπάλληλοι αεροπορικής εταιρίας και επιβάτες πλακώθηκαν στο ξύλο για ασήμαντο λόγο και οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν απίστευτες.

 

Συγκεκριμένα, ένας από τους παρευρισκόμενους κατέγραψε δυο υπαλλήλους της Spirit Airlines να πλακώνονται στο ξύλο με τρεις επιβάτες. Και όπως έγινε γνωστό ο καβγάς συνέβη για ασήμαντη αφορμή, αφού οι υπάλληλοι απλώς ζήτησαν από τους επιβάτες να βεβαιωθούν πως οι χειραποσκευές τους ήταν στο σωστό μέγεθος.

Τότε οι επιβάτες έγιναν έξαλλοι και ακολούθησαν απίστευτες σκηνές έξω από τη θύρα επιβίβασης του Detroit Metro Airport την περασμένη Κυριακή, λίγο πριν μπουν την πτήση από το Ντιτρόιτ για Ατλάντα.

«Οι υπάλληλοι ζήτησαν από το γκρουπ να ελέγξουν ότι οι χειραποσκευές τους ήταν στο σωστό μέγεθος για το αεροπλάνο. Αυτό έκανε τους επιβάτες επιθετικούς. Οι υπάλληλοι προσπάθησαν ήρεμα να συζητήσουν, αλλά δέχτηκαν την επίθεση των επιβατών όταν έκλεισαν τη θύρα για να τους σταματήσουν και να μην μπουν στο αεροπλάνο», δήλωσε ο υπεύθυνος της εταιρείας.

Και οι δύο υπάλληλοι τραυματίστηκαν στο επεισόδιο και ο ένας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι δύο από τους τρεις επιβάτες συνελήφθησαν και ο τρίτος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs