Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

«Θυμάμαι μόνο αίματα στο δωμάτιο» είπε ο Νορβηγός για τη δολοφονία στα Χανιά


Ο Νορβηγός ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη γυναίκα, μητέρα δυο παιδιών. Υποστήριξε ότι δεν θυμάται λεπτομέρειες... για το έγκλημα που συγκλονίζει την Κρήτη. «Δεν θυμάμαι τίποτα, εκτός από τα αίματα στο δωμάτιο», φέρεται να είπε. Ύστερα από μέρες που αναζητούνταν, τον βρήκαν το απόγευμα της Τρίτης μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος. Είχε φτάσει με αυτό έως το Ηράκλειο όταν διέφυγε από τα Χανιά.

 

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ο Νορβηγός είχε προσπαθήσει να αλλοιώσει τα νούμερα της πινακίδας στο κεραμιδί peugeot της άτυχης 54χρονης, προκειμένου να μην εντοπιστεί από τις αστυνομικές αρχές που τον αναζητούσαν.

Όταν οι αστυνομικοί στην ασφάλεια τον ρώτησαν για το βράδυ της δολοφονίας στην Κρήτη, ο Νορβηγός είπε πως τόσο ο ίδιος όσο και η 54χρονη είχαν πιει. Είπε πως είχαν καυγάδες και προστριβές σαν ζευγάρι αλλά δεν ήθελε να τη σκοτώσει.


Ο κατηγορούμενος είπε στους αστυνομικούς ότι έμεινε για ένα βράδυ σε ξενοδοχείο στα Μάταλα Ηρακλείου και τα υπόλοιπα βράδια κοιμόταν στο αυτοκίνητο. Πάνω του δεν βρέθηκαν χρήματα ούτε το κινητό του θύματος, το οποίο υποστήριξε πως πέταξε κάπου στα Μάταλα, ενώ για το τηλεφώνημα που έκανε στην 16χρονη κόρη της άτυχης 54χρονης είπε πως ήθελε να την ενημερώσει ότι σκότωσε τη μητέρα της και σκοπεύει να αυτοκτονήσει, αλλά το τηλεφώνημα πήρε άλλη τροπή όταν πήρε το τηλέφωνο ο μεγάλος γιος της συντρόφου του με τον οποίο καυγάδισαν έντονα.

«Έχω πολεμήσει στο Αφγανιστάν είμαι μαχητής» φέρεται να είπε, σύμφωνα με το zarpanews.gr, στους αστυνομικούς και υποστήριξε πως έχει εκπαιδευτεί στις ειδικές δυνάμεις της χώρας του.


Στο αυτοκίνητο την ώρα της σύλληψης του βρέθηκαν στουπιά με βενζίνη κάτι που ανησύχησε τους αστυνομικούς πως ίσως ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του, όμως τις επόμενες ώρες και μέχρι τη μεταφορά του στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων αργά το βράδυ της Τρίτης ήταν απολύτως ήρεμος.

Στο αυτοκίνητο εντοπίστηκε μόνο μια τσάντα με ρούχα και κάποια προσωπικά του αντικείμενα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs