Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Αυτά τα 4 ζώδια πεθαίνουν για οτιδήποτε ρομαντικό - Είναι οι ρομαντικοί του ζωδιακού κύκλου


Ποια ζώδια ζουν για τον έρωτα;

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι τόσο ρομαντικός και ευαίσθητος που κυριολεκτικά ...κυριαρχεί στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι τόσο αγαπησιάρηδες και εξαρτώνται από τους άλλους που καμιά φορά τους αρκεί να απολαύσουν τα συναισθήματά τους άσχετα με την έκβαση των πραγμάτων. 

 

Ο καρκίνος κυβερνάται από τη Σελήνη, τον πλανήτη των συναισθημάτων και τους εσωτερικούς κόσμους, όπου ο ρομαντισμός κυβερνά και πιστεύουν στην αγάπη για πάντα.

Ζυγός

Έχετε γνωρίσει ποτέ έναν Ζυγό που δεν ήταν ρομαντικός; Όλα έχουν νόημα όταν θυμάστε ότι ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς, της αγάπης και της πολυτέλειας. Ο Ζυγός είναι απολύτως ερωτευμένος με την ιδέα της αληθινής αγάπης, και σίγουρα δεν χρειάζεται την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να το θυμάται αυτό.

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός δεν μπορεί παρά να είναι έντονος και παθιασμένος με το ρομαντισμό. Είναι σαν να προσπαθούν πάντα οι Σκορπιοί αυτή τη βαθιά για κάποιον και να αγαπηθούν με τον ίδιο βαθύ τρόπο. Ναι, η αγάπη και ο έρωτας σπάνε τη μονοτονία της πραγματικότητας και σας δείχνουν κάτι πολύ πιο συναρπαστικό. Είτε αυτή η αγάπη διαρκεί είτε εξαφανίζεται, αναπόφευκτα αλλάζετε με κάποιο τρόπο. Απλά ο Σκορπιός πέφτει με τα μούτρα!

Ιχθείς

Έχετε γνωρίσει ποτέ Ιχθείς που δεν είχαν το μυαλό τους στα σύννεφα; Αυτό συμβαίνει επειδή ονειρεύονται έναν πολύ πιο μαγικό κόσμο από την πραγματικότητα, και χωρίς αμφιβολία, είναι γεμάτος ρομαντισμό. Οι Ιχθείς κυβερνούνται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων, των ψευδαισθήσεων και της φαντασίας....

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs