Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Κούγιας για Λιγνάδη: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αθωωθεί στο δικαστήριο»


Αθώος δήλωσε ενώπιον της ανακρίτριας ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος κατηγορείται για βιaσμό κατά συρροή, με την ...υπεράσπισή του να έχει αναλάβει ο Αλέξης Κούγιας.

Μετά την απολογία του ηθοποιού και σκηνοθέτη, σειρά πήραν οι μάρτυρες υπεράσπισής του, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σκιαγραφήσουν το άλλοθι του σκηνοθέτη, όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο συνήγορός του.

 

Ο κ. Κούγιας επισήμανε ότι με τα στοιχεία που έχουν προκύψει και βρίσκονται στο υπόμνημα που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, “κατακρημνίζεται οποιαδήποτε αμφιβολία και για τις δύο πράξεις” για τις οποίες κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν στοιχεία, όπως εισιτήρια και κρατήσεις ξενοδοχείων, που μαρτυρούν ότι ο σκηνοθέτης δεν βρισκόταν στο σημείο που τον τοποθετούν.

Σχετικά με την πιθανότητα προφυλάκισης του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ο συνήγορός του σημείωσε ότι: “κανείς δεν μπορεί να μπει στην σκέψη των δικαστών και των εισαγγελέων”, ωστόσο, όπως είπε, “δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα αθωωθεί στο δικαστήριο”.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs