Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Βακάκης: Το φρικτό τροχαίο που έγινε σαν σήμερα και στο οποίο σκοτώθηκε ο γιος του Mr Jumbo


Οι σκηνές που ακολούθησαν μετά την πρόσκρουση του αυτοκινήτου ήταν τρομακτικές.

Το τροχαίο...που είχε γίνει στις 26 Φεβρουαρίου 2017 είχε κοστίσει τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους. Νεκροί ήταν ο οδηγός της Porsche Γιώργος Βακάκης, ο συνοδηγός Ανδρέας Γεωργακόπουλος και οι Αποστολία και Παύλος Πατμάνογλου. Μάλιστα, ο Υπάτιος Πατμάνογλου είδε την οικογένεια του να ξεκληρίζεται από το φοβερό τροχαίο.

 

Η μοιραία Porsche, που έφυγε εκτός ελέγχου στο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου σε παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, έτρεχε με 320 χλμ. την ώρα.

Αυτό αναφέρει έκθεση πραγματογνωμοσύνης, για το δυστύχημα που συγκλόνισε την Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2017, στο οποίο είχαν χάσει τη ζωή τους η σύζυγος και ο τριών ετών γιος του Υπάτιου Πατμάνογλου, καθώς και ο γιος του Mr Jumbo και ο φίλος του.

Η έκθεση ανέφερε ότι από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ντεπόζιτο του Honda, στο οποίο βρίσκονταν η νεαρή γυναίκα και ο γιος της, εξαϋλώθηκε, τα καύσιμα σκορπίστηκαν στον αέρα, το μοτέρ εκτινάχθηκε σε απόσταση 85 μέτρων και τα δύο οχήματα κόπηκαν στη μέση.

Τα τέσσερα λάστιχα της Porsche ήταν σε καλή κατάσταση και δεν παρουσίασαν στοιχεία υπερθέρμανσης σε βαθμό που να προκύπτει «λιώσιμο» καθώς τα πέλματά τους είχαν πάχος 6 χιλιοστά όταν το αποδεκτό από τα ΚΤΕΟ είναι τα 1,6 χιλιοστά.

Δείτε το βίντεο σοκ με την πορεία της Porsche:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs