Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Αθηνά Οικονομάκου: Αποχωρεί από την καθημερινή σειρά του Alpha (Video)


Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία βρίσκεται στον έβδομο μήνα της ...δεύτερης εγκυμοσύνης της, περιέγραψε την ευτυχία και την πληρότητα που αισθάνεται. Παράλληλα, η ηθοποιός και επιχειρηματίας ανακοίνωσε ότι αποχωρήσει από τη σειρά «Έλα στη θέση μου», λόγω της εγκυμοσύνης της.

 

«Η Φαίη είναι έγκυος αναγκαστικά, έπρεπε να μπει από τη ζωή στη μυθοπλασία. Προχωράμε με τον ρόλο και την εξέλιξη της υπόθεσης. Το παιδί ξέρουμε ότι είναι του Μάρκου και προσπαθεί να διεκδικήσει τα δικαιώματα αυτού του παιδιού. Η κατάσταση είναι όμως δύσκολη.

Εγώ ξέρω σίγουρα ότι μέχρι τέλη Μαρτίου θα κάνω γυρίσματα, γιατί μετά δεν θα μπορώ λόγω κατάστασης, οπότε θα ξεκουραστώ και λίγο. Για το τέλος έχουμε σκεφτεί με τον σεναριογράφο και την παραγωγή κάτι πολύ έξυπνο. Δεν έχω ιδέα αν θα συνεχιστεί η σειρά του χρόνου. Εγώ πολύ δύσκολα θα μπορούσα. Μέχρι να κλείσει ένα εξάμηνο το μωρό, δε θα μπορώ να δουλέψω στα γυρίσματα μίας καθημερινής σειράς. Τώρα στην πορεία βλέποντας και κάνοντας» ανέφερε η ίδια.

Στη συνέχεια, η Αθηνά Οικονομάκου σχολίασε τις καταγγελίες για παρενόχληση και κακοποίηση στον χώρο του θεάματος. «Λυπάμαι και θλίβομαι βαθιά για την κατάσταση που επικρατεί. Είχα ακούσει για διάφορες ιστορίες που δεν ήξερα αν είναι αλήθεια ή όχι. Λυπάμαι πολύ που όλο αυτό έχει στοχεύσει τον χώρο του θεάτρου. Χαίρομαι που εμείς είμαστε η αρχή στην κάθαρση αυτή. Είμαι δίπλα σε όλους όσοι μιλάνε και όσους έχουν υποστεί τέτοιου είδους κακοποίηση. Σε κανέναν χώρο δεν έχουν χώρο αυτοί οι άνθρωποι».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs