Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Τα τρία ζώδια θα περάσουν τέλεια αυτόν τον μήνα - Ο Μάρτιος θα είναι η πιο απολαυστική περίοδος του έτους μέχρι τώρα


Τρία τυχερά ζώδια, θα ευνοηθούν πάρα πολύ αυτόν τον μήνα και θα γίνουν οι δέκτες πολύ όμορφων πραγμάτων, στην... αρχή της άνοιξης. Ο λόγος για τους Κριούς, τους Σκορπιούς και τους Ιχθείς, που όπως δείχνουν όλα, θα περάσουν πολύ καλά τον Μάρτιο.

 

Κριός

Μπορεί μέχρι τώρα ο χρόνος να περνά αργά, όμως αυτήν την περιόδο με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, ενώ στα τέλη του μήνα και όταν η Αφροδίτη περάσει στο ζώδιο σου, θα ανανεωθείς, θα πάρεις δύναμη και θα σου έρθει ένας έρωτας που δεν πρίμενες ποτέ.


Σκορπιός

Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, ο Μάρτιος για εσένα θα είναι γεμάτος διασκέδαση, αλλά κυριώς η καλλιτεχνική σου πλευρά θα βγει στην επιφάνεια όσο ποτέ άλλοτε, καθώς θα νιώσεις έντονη την ανάγκη της αυτο-έκφρασης. Θα βρεις ξανά το παιδί που κρύβεις μέσα σου και θα θυμηθείς όλες τις ασχολίες που σε κάνουν να νιώθεις χαρά. Απόλαυσε το παρόν και μην βάζεις εμπόδια στα θέλω σου.


Ιχθείς

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σου, προσφέροντας σου καλοσύνη, συμπόνια, φαντασία, πολλά όνειρα και ευγένεια. Η γοητεία σου θα χτυπήσει κόκκινο και κανείς δε θα μπορεί να σου αντισταθεί. Απόλαυσε αυτήν την περίοδο, με προσοχή όμως και όλα θα πάνε καλά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs