Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Προφυλακιστέος και ο σχεδιαστής μόδας για διακίνηση κoκαΐνης - Είχε συλληφθεί στην Αθήνα από τη δίωξη ναρκwτικών Καλαμάτας


Στη φυλακή οδηγήθηκε και ο σχεδιαστής μόδας που είχε συλληφθεί στην Αθήνα από τη δίωξη ναρκwτικών Καλαμάτας για... διακίνηση κoκαΐνης.

Στην υπόθεση εμπλέκονται επίσης ένας πιλότος και ένας αλλοδαπός φωτογράφος, ο οποίος έχει ήδη προφυλακιστεί.

 

Ο σχεδιαστής μόδας μετά την διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα ήταν σε κατ΄οικον περιορισμό, ωστόσο σήμερα αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι τρεις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στη Δροσιά, την Ανθούσα και το Μαρούσι, καθώς φέρονται να διακινούσαν την κοκαΐνη σε άτομα της «υψηλής κοινωνίας», καλλιτέχνες, τραγουδιστές, σεφ και δημοσιογράφους. Στους “επώνυμους” πελάτες τους πωλούσαν το γραμμάριο από 70 έως 100 ευρώ.

Στο σπίτι του σχεδιαστή μόδας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 102,4 γραμμάρια κoκαΐνης, 1,5 γραμμάριο χασίς, 2 ζυγαριές ακριβείας, 2.715 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Στο σπίτι του φωτογράφου βρέθηκαν 663 γραμμάρια κoκαΐνης, 1 ζυγαριά ακριβείας, 5.855 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα.

Τέλος, στο σπίτι του πιλότου βρέθηκαν 29 γραμμάρια κoκαΐνης, 1 ζυγαριά ακριβείας, 3 πιστόλια (το ένα κλεμμένο από αστυνομικό το 2014 στην Κρήτη) και 2 κινητά τηλέφωνα.

Ο αλλοδαπός φωτογράφος προφυλακίστηκε αμέσως, ενώ ο πιλότος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 8.000 ευρώ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs