Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Τροχαίο Βουλή: ΕΔΕ και εκτός Τροχαίας ο τροχονόμος που έδιωξε αυτόπτη μάρτυρα - Σε έξι ασθενείς δίνει ζωή ο Ιάσωνας, ο 23χρονος νεαρός που σκοτώθηκε στο τροχαίο


Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε για τον τροχονόμο που μίλησε απρεπώς στον διανομέα που ήταν... αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου μπροστά από τη Βουλή, με θύμα τον 23χρονο Ιάσονα, κατόπιν σχετικής εντολής του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη.

 

Μάλιστα, ο τροχονόμος μετακινήθηκε και από τη θέση του, σε υπηρεσία εκτός Τροχαίας.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από το σάλο που προκάλεσε βίντεο – ντοκουμέντο, που δείχνει τον τροχονόμο να μιλάει απρεπώς στο διανομέα, ο οποίος προσπαθεί να εξηγήσει στους αστυνομικούς τι συνέβη, και τον διώχνει από το σημείο της τραγωδίας.


Ο Ιάσονας δίνει ζωή σε έξι ασθενείς

Σε έξι ασθενείς δίνει ζωή ο Ιάσωνας, ο 23χρονος νεαρός που σκοτώθηκε στο τροχαίο το οποίο σημειώθηκε έξω από τη Βουλή.

Ο Ιάσωνας δίνει ζωή δωρίζοντας την καρδιά του, το ήπαρ, τους πνεύμονες, τους νεφρούς, τους κερατοειδείς, ακόμα και το δέρμα του για τους εγκαυματίες ασθενείς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πνεύμονες του άτυχου νεαρού θα δοθούν σε ασθενή στην Ιταλία.

Η αφαίρεση των ζωτικών οργάνων έγινε πριν λίγες ώρες με επίσκεψη των γιατρών του Ωνασείου και του Λαϊκού στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλευόταν ο νεαρός και αυτή τη στιγμή γίνεται η μεταμόσχευση καρδιάς στο Ωνάσειο και του ήπατος στο Λαϊκό.

«Είναι μια πολύ δύσκολη επέμβαση. Η καρδιά χορηγείται σε ασθενή με μηχανική υποστήριξη καρδιάς, ηλικίας περίπου 45-50 ετών. Εύχομαι να συνεχίσει μια καλύτερη ζωή. Με το δώρο αυτό της οικογένειας θα ζήσει φυσιολογικά» είπε ο διευθυντής του Ωνασείου Α. Καραμπίνης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs