Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Την παρέσυραν στην ερημιά και τη βίασαν τρεις άνδρες


Θρίλερ εξελίσσεται στη Θεσσαλονίκη με 29χρονη φοιτήτρια για την οποία είχε δηλώσει εξαφάνιση ο πατέρας της στο Μοσχάτο. ...
Η νεαρή κατήγγειλε το απόγευμα της Κυριακής σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης ότι τη βίαζαν όλη τη νύχτα. Αφού ολοκλήρωσαν την κτηνωδία τους, εγκατέλειψαν την κοπέλα στα χωράφια και εξαφανίστηκαν.Σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της Αστυνομίας, όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής προς Σάββατο, στην περιοχή της Μενεμένης.

Όπως κατέθεσε η 29χρονη κοπέλα, ένα τζίπ μάρκας BMW στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες και δύο γυναίκες τους οποίους κατονόμασε, την επιβίβασαν με τη βία στο θηριώδες όχημα και αφού της άρπαξαν το κινητό, την οδήγησαν σε αγροτική περιοχή έξω απο την Θεσσαλονίκη. Εκεί τους περίμενε ένα άλλο τζίπ στο οποίο επέβαιναν τρεις άγνωστοι άνδρες. Το κουαρτέτο της BMW, παραδίδει το θύμα στους αγνώστους οι οποίοι την βίαζαν διαδοχικά για ώρες. Στη συνέχεια, την εγκαταλείπουν στις ερημιές και εξαφανίζονται. Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο πατέρας της φοιτήτριας ανήσυχος καθώς το παιδί του δεν έδινε σημεία ζωής και είχε απενεργοποιημένο το κινητό της μεταβαίνει στο Τμήμα του Μοσχάτου και δηλώνει την εξαφάνιση της.

Στις 11 Απριλίου, στις 18:30 η κοπέλα αφού κατάφερε μετά απο ώρες να σταθεί στα πόδια της και να συνέλθει απο το σοκ πηγαίνει στο Τ.Α Αμπελοκήπων - Μενεμένης και καταγγέλει όλα όσα εφιαλτικά βίωσε. Οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφαλειας ερευνούν σε βάθος την υπόθεση για να διαλευκάνουν πλήρως την καταγγελία της φοιτήτριας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs