Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Το ζευγάρι που χώρισε γιατί απατούσαν ο ένας τον άλλον μεταξύ τους - Μια τρελή διαδικτυακή ιστορία


Το 2007, ήδη οι γνωριμίες μέσω ίντερνετ είχαν μπει στη ζωή μας. Πολλοί άνθρωποι βρήκαν ...το άλλο τους μισό από τότε μέσω διαδικτύου. Αλλά πάντα πρέπει να περιμένουμε και τις ακραίες περιπτώσεις που συνοδεύουν οτιδήποτε είναι νέο και όχι και χωρίς τη συνολική πληροφορία.



Ο 32χρονος Adnan και η 27χρονη Sana ζούσαν παντρεμένοι στη Ζένιτσα της Βοσνίας. Ο γάμος τους είχε πολλά προβλήματα αλλά δεν χώριζαν. Προτίμησαν και οι δυο να κάνουν μια διαδικτυακή σχέση. Ο Adnan μπήκε σε ένα φόρουμ γνωριμιών με το ψευδώνυμο «Prince of Joy». Η Sana με το ψευδώνυμο «Sweetie». Και οι δυο βρήκαν κάποιον να συζητήσουν για τα προβλήματα των γάμων τους. Το πρόβλημα είναι πως η Sana βρήκε τον Adnan και ο Adnan τη Sana.

Όσο περνούσε ο καιρός κατάλαβαν ότι είναι τέλειοι ο ένας για τον άλλον (διαδικτυακά) και θέλησαν να συναντηθούν από κοντά. Αλλά όταν αυτό έγινε, το φινάλε δεν ήταν χαρούμενο. Ο ένας κατηγόρησε τον άλλον για απιστία και έκαναν αίτηση διαζυγίου.

Η Sana είχε δηλώσει τότε σε μια εφημερίδα πως «Νόμιζα ότι είχα βρει τον έρωτα της ζωής μου. Ο τρόπος με τον οποίο ο ‘Prince of Joy’ μου μιλούσε, τα πράγματα που έγραφε, η τρυφερότητα στην έκφρασή του, ήταν κάτι που ποτέ δεν είχα στον γάμο μου». Συνέχισε λέγοντας πως ενώ συνομιλούσαν συνειδητοποίησαν πως οι γάμοι τους είχαν παρόμοια προβλήματα. Μια μέρα αποφάσισαν να συναντηθούν, κρατώντας ένα τριαντάφυλλο. Αλλά όταν είδε τον Adnan να το κρατά, αισθάνθηκε προδομένη και νευριασμένη.

Ο Adnan από την άλλη δήλωσε πως «Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως η ‘Sweetie’, που μου έγραφε τόσο όμορφα πράγματα στο διαδίκτυο, είναι η ίδια γυναίκα που παντρεύτηκα και είχε να μου πει καλή κουβέντα πολλά χρόνια». Νόμιζε πως βρήκε την ιδανική γυναίκα, αλλά τελικά ήταν η σύζυγός του.

Και οι δυο, θα μπορούσαν να μιλάνε πριν αλλά και μετά το περιστατικό, όπως μιλούσαν μέσω του διαδικτύου. Θα μπορούσαν να κουβεντιάσουν και να κάνουν μια νέα αρχή. Αλλά τελικά επέλεξαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs