Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Ηλιούπολη: Το σκοτεινό παρελθόν του αστυνομικού που έκανε κόλαση τη ζωή της 19χρονης - Εμμονή με τις ροζ ταινίες, πάθος για τα όπλα και ακριβά γούστα


Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η υπόθεση σeξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη. ...



Η κοπέλα 19 ετών φαίνεται πως κακοποιούνταν συστηματικά από 39χρονο αστυνομικό, ο οποίος την κράταγε αιχμάλωτη στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, αναγκάζοντάς την να εκδίδεται. Ο εφιάλτης της στα χέρια του 39χρονου αστυνομικού, με τον οποίο η 19χρονη διατηρούσε σχέση, κράτησε τουλάχιστον δύο μήνες.

Στη φρικιαστική υπόθεση έγινε έπειτα γνωστό πως εμπλέκεται και ο πατέρας της ο οποίος την κακοποιούσε από την ηλικία των 11 ετών.

Πώς ήρθε στο φως η φρικιαστική υπόθεση

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν η κοπέλα διέφυγε το Σάββατο από το διαμέρισμα όπου την κρατούσε ο αστυνομικός και κατέφυγε σε γειτονική καφετέρια σε εργαζόμενη της οποίας αφηγήθηκε την περιπέτειά της.

Η εργαζόμενη βοήθησε την 19χρονη κοπέλα να ξεφύγει από τον εφιάλτη.

Από την πρώτη στιγμή η κοπέλα έφερε τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα της, όπως έκανε γνωστό ένας εκ των δικηγόρων της, ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματά» το βράδυ του Σαββάτου.

Ο αστυνομικός και πατέρας του θύματος κακοποίησης συνελήφθησαν, επιβαρυμένοι με συνολικά 14 κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος και κακουργήματος. Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώπιον της Εισαγγελέα και πήραν προθεσμία να απολογηθούν ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας τις επόμενες ημέρες.


Σήμερα η κοπέλα αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικοδικαστική εξέταση.

Η 19χρονη πραγματοποιούσε μόνο κοντινές αποστάσεις μέχρι δηλαδή μέχρι την καφετέρια της περιοχής και πάντα υπό την επίβλεψη του 39χρονου, ο οποίος δεν την άφηνε ποτέ να μιλήσει στους γείτονες απειλώντας την με την ίδια της τη ζωή.

Η Αστυνομία έβγαλε ένταλμα σύλληψης, για ακόμη έναν άνθρωπο, ο οποίος φέρεται να είναι συνεργός του 39χρονου αστυνομικού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και μεταδίδει το ρεπορτάζ του Mega, πρόκειται για ένα άτομο το οποίο επισκεπτόταν καθημερινά το διαμέρισμα του αστυνομικού, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι γείτονες. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του στην υπόθεση.

Ηλιούπολη: Ο βίος και η πολιτεία του 39χρονου αστυνομικού – Εμμονή με τις ροζ ταινίες, πάθος για τα όπλα και ακριβά γούστα

O αστυνομικός που βαρύνεται σχεδόν με το μισό ποινικό κώδικα είχε εμμονή με τις ροζ ταινίες. Αίσθηση προκάλεσε και η μπλούζα που φορούσε, κατά τη μεταγωγή στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, αφού παρέπεμπε στην πιο γνωστή εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών στην Ελλάδα.

Ο ίδιος υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες στην Αθήνα με την παραβατική του συμπεριφορά να ήταν γνωστή στους κόλπους της αστυνομίας.

Ο 39χρονος τον περασμένο Ιούνιο φέρεται να είχε εκτοξεύσει σοβαρές απειλές σε βάρος συναδέλφων κάτι που δεν συνάδει με την ιδιότητα του αστυνομικού.

Επίσης φαίνεται πως ήταν πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου συνήθιζε να αναρτά φωτογραφίες στις οποίες δεν έκρυβε το πάθος του για τα όπλα.

Με γούστα ακριβά, άλλοτε ποζάρει πίνοντας ακριβές σαμπάνιες κι άλλοτε πάνω σε υπερπολυτελές σκάφος φωτογραφίζεται με φόντο μαρίνα της Αττικής.

Ενάμιση χρόνο αργότερα με απειλές και ξύλο φέρεται να εκδίδει και να κακοποιεί ένα 19χρονο κορίτσι.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs