Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Σωφρονιστική υπάλληλος έκανε σeξ με κρατούμενο και άλλοι 11 παρακολουθούσαν - Η 26χρονη είχε ανοίξει μάλιστα τρύπα στο παντελόνι της στολής της


Μια σωφρονιστική υπάλληλος από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ οδηγήθηκε στη φυλακή γιατί ...έκανε σeξ με έναν κρατούμενο την ώρα που άλλοι 11 παρακολουθούσαν!



Η 26χρονη Τίνα Γκονζάλες φέρεται μάλιστα να είχε ανοίξει μια τρύπα στο παντελόνι της στολής της, προκειμένου να είναι πιο εύκολο το σeξ με τον κρατούμενο στις φυλακές της κομητείας Φρέσνο.

Το πρώην αφεντικό της Steve McComas είπε στο δικαστήριο ότι είχε δει «πολλά αηδιαστικά πράγματα» στα 26 χρόνια του στη δουλειά, αλλά τίποτα δεν ήταν τόσο σοκαριστικό όσο το να ακούει για το σeξ που έκανε η Γκονζάλες μπροστά σε άλλους κρατούμενους.

«Αυτό είναι κάτι που μόνο ένα διεφθαρμένο μυαλό μπορεί να σκεφτεί», είπε ο McComas στο δικαστήριο.

Η Γκονζάλες φέρεται επίσης να παρείχε ξυραφάκια και κινητό τηλέφωνο στον κρατούμενο με τον οποίο έκανε σeξ. Παράλληλα, τον προειδοποιούσε από πριν όταν θα γινόταν έρευνα.


«Πήρε έναν όρκο τον οποίο πρόδωσε και το έκανε θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των συναδέλφων της», σύμφωνα με τον McComas.

«Δεν έχει δείξει ότι έχει μετανιώσει. Τηλεφωνεί διαρκώς και έχει σeξουαλικού περιεχομένου συζητήσεις με τον κρατούμενο και υπερηφανεύεται για τα αδικήματα που έχει κάνει», συμπλήρωσε ο ίδιος στο δικαστήριο.

Η Γκονζάλες δεν αντέδρασε στις κατηγορίες για σeξουαλική δραστηριότητα σωφρονιστικού υπαλλήλου με κρατούμενο και για κατοχή ναρκωτικών ή αλκοόλ. Το πρώην αφεντικό της ζήτησε να της επιβληθεί η μέγιστη ποινή των τριών ετών και 8 μηνών στη φυλακή.

Ο δικαστής Michael Idiart όμως, επικαλούμενος και το γεγονός ότι δεν είχε κάποια προηγούμενη καταδίκη, την καταδίκασε σε επτά μήνες φυλάκιση και δύο ακόμη χρόνια σε αναστολή.

«Πιστεύω ότι αυτό που έκανε ήταν τρομερό, χαζό και ότι κατέστρεψες την καριέρα σου», είπε ο δικαστής στην Γκονζάλες. «Πιστεύω όμως επίσης ότι οι άνθρωποι μπορούν να επανορθώσουν και έχεις το υπόλοιπο της ζωής σου για να το κάνεις. Καλή τύχη», κατέληξε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs