Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

Kάλεσε σπίτι της έναν άντρα που γνώρισε online, και βρέθηκε νεκρή


Στις 11 Δεκεμβρίου 2021, η Lauren Smith-Fields κάλεσε έναν άντρα που γνώρισε στο Bumble, τον 37χρονο μηχανικό σχεδιασμού Matthew LaFountain, για... ένα ραντεβού στο σπίτι - θα έβλεπαν μια ταινία στο Netflix για ένα χαλαρό ραντεβού.



Οι δυο τους ήπιαν τεκίλα και είδαν μια ταινία πριν πέσουν για ύπνο. Στο σημείο βρέθηκαν επίσης ματωμένα σεντόνια και ένα προφυλακτικό γεμάτο σπέρμα. Το πρωί ο LaFountain κάλεσε την Αμεσο Δράση για να αναφέρει πως η Lauren βρισκόταν δίπλα του χωρίς τις αισθήσεις της.

Η οικογένεια της Lauren Smith-Fields πιστεύει ότι ήταν ναρκωμένη και πέθανε στα χέρια του LaFountain. Ο ιατροδικαστής λέει ότι η Lauren πέθανε λόγω ενός θανατηφόρου συνδυασμού φαιντανύλης, προμεθαζίνης, υδροξυζίνης και αλκοόλ. Και μετά η υπόθεση έκλεισε. Η οικογένειά της κατήγγειλε πως δεν έγιναν ιδιαίτερες έρευνες ούτε έψαξαν περισσότερο για ενοχοποιητικά στοιχεία. Η αστυνομία μάλιστα, ζήτησε από την οικογένεια της να σταματήσει να καλεί το αστυνομικό τμήμα!

Αφού η αστυνομία αναγνώρισε τη lauren, τους πήρε πάνω από 24 ώρες για να πουν στην οικογένειά της ότι ήταν νεκρή! Παραδόξως, η απάντηση της αστυνομίας είναι ότι δεν «χρειάζεται» να επικοινωνήσει με την οικογένεια, είπε ένας ντετέκτιβ στον αδερφό της Lauren, Tavar Gray-Smith, «Δεν χρειαζόταν να απευθυνθούμε σε κανένα μέλος της οικογένειας – είχαμε το διαβατήριό της και την ταυτότητά της, οπότε ξέραμε ποια ήταν, και είχαμε ήδη κάνει νεκροψία, και το σώμα της βρίσκεται στο γραφείο του ιατροδικαστή».

Και σαν να μην ήταν αρκετά αυτά ακόμη μερικά πολύ περίεργα και σκοτεινά σημεία κάνουν την υπόθεση να βρωμάει περισσότερο.

Η αστυνομία άφησε να εννοηθεί πως η Lauren έκανε παρέα με πολύ μεγαλύτερούς της, κάτι που φαίνεται περίεργο για μια φοιτήτρια, και έτσι η κοινή γνώμη εύκολα θα μπερδευτεί και οι άνθρωποι θα ξεχάσουν τον θάνατό της και θα σταματήσουν να κάνουν ερωτήσεις στην αστυνομία. Η αστυνομία επίσης είπε πως ο Matthew LaFountain ήταν "καλό παιδί" κάτι που είναι περίεργο γιατί δεν θα μπορούσαν να τον γνωρίζουν προσωπικά, ή μήπως τον γνώριζαν;

Η αστυνομία είπε στην οικογένεια της Lauren πως «δεν χρειάζεται να ερευνήσουν περαιτέρω την υπόθεση». Όταν η Gabby Petito εξαφανίστηκε, ο κόσμος άρχισε να ψάχνει μανιωδώς. Όταν πέθανε η Lauren Smith-Fields, η αστυνομία δεν ερεύνησε καν τον άντρα με τον οποίο πέρασε το προηγούμενο βράδυ....

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs