Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

«Μου έδινε ναρκwτικά από τα 16 μου. Με πίεζε να πηγαίνω με τους φίλους του» - Σοκ για τον διοργανωτή πάρτι που έστηνε σκηνικό οpγίων με χρήση ναρκwτικών



Στα άδυτα ενός σκοτεινού και φρικιαστικού κόσμου... Ανατριχιαστική καταγγελία φωτίζει ένα ...τούνελ νοσηρότητας στο οποίο φέρεται να είχε εγκλωβιστεί πλήθος γυναικών.



Οι εφιαλτικές περιγραφές 23χρονης καταδεικνύουν το μέγεθος της οδύνης που υπέστη από τα 15 της χρόνια, από τότε που γνώρισε έναν διοργανωτή πάρτι ο οποίος φέρεται, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, να δρούσε μαζί με άλλους στο πλαίσιο ενός οργανωμένου κυκλώματος που προωθούσε ναρκwτικά και υποχρέωνε τις γυναίκες σε ερωτική συνεύρεση χωρίς τη θέλησή τους.

«Έμαθα για πολλές κακοποιήσεις και ομαδικούς βιασμούς που έχει διαπράξει», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική καταγγελία.

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με την καταγγελία, οργάνωνε σειρά πάρτι με techno μουσική στο Γκάζι και σε άλλες περιοχές του κέντρου της Αθήνας, ακόμη και σε... πανεπιστημιακά κτίρια.

Γράφοντας για την τραυματική εμπειρία που είχε μαζί του, η νεαρή γυναίκα ανακαλεί την ψυχολογική και σωματική βία που υπέστη και τον καταγγέλλει στη φεμινιστικη οργανωση Κιλοτινα.

Γνωρίστηκε μαζί του όταν ήταν ακόμη 15 ετών, γεγονός που έδωσε άτυπα στον άντρα το περιθώριο να τη χειραγωγήσει, δημιουργώντας αρχικά ένα κλίμα εμπιστοσύνης μαζί της, στη συνέχεια όμως την ενέταξε στον κόσμο των ουσιών και του σeξ χωρίς συναίνεση.

«Με είχε ακινητοποιήσει στον καναπέ και με σφαλιάριζε, λέγοντάς μου: ''άνοιξε τα πόδια σου και με μην με τσαντίζεις''», με αυτά τα λόγια η 23χρονη μιλά για το απεχθές σκηνικό στο οποίο είχε αναγκαστεί να βρίσκεται.


«Με πίεζε να έχω σeξουαλικές σχέσεις και με άλλους»

«Θαμπωνόμουν από τις υποκουλτούρες όποτε στα μάτια μου φαινόταν cool. Πέρασαν επτά χρόνια για να καταλάβω τι άνθρωπο είχα δίπλα μου. Μου ασκούσε bullying, με πίεζε να έχω σeξουαλικές σχέσεις μαζί του και με άλλους της αρεσκείας του. Ένα βράδυ με ακινητοποίησε στον καναπέ, με έφτυνε και με πίεζε να ανοίξω τα πόδια μου», θυμάται η γυναίκα περιγράφοντας στιγμές φρίκης ενώ οργή προκαλεί το γεγονός - όπως λέει - ότι τόσο ο θύτης όσο και οι φίλοι του είχαν εκσπερματίσει πάνω της.

Αναφερόμενη στην περιπέτειά της με τα ναρκwτικά και την είσοδο στο σκοτεινό τούνελ γράφει τα εξής: «Μου έδινε ναρκwτικά από τα 16 μου. Συχνά μου έλεγε ποσό ακίνδυνα είναι όλα αυτά. Ήμουν ένα ανεξέλεγκτο ανήλικο που είχα πρόσβαση σε ποσότητες εξαιτίας του. Με είχε χρησιμοποιήσει για να κουβαλήσω και μικροποσότητες. Όταν μετά από χρόνια ήθελα να ζητήσω βοήθεια για τον εθισμό μου με κορόιδευε. Η κακοποίηση δεν ήταν μόνο ψυχολογική. Πολλές φορές έφτανε στο σημείο να γίνεται σωματικά παρεμβατικός».

«Μετά από συνεχόμενες ψυχολογικές και σeξουαλικές παρενοχλήσεις είχα φτάσει στο σημείο όποτε πήγαινε να με αγγίξει κάποιος να μην μπορώ να ανταπεξέλθω», προσθέτει για το συνολικό τραύμα που υπέστη από την κακοποιητική συμπεριφορά του άντρα.


Οι απειλές

Χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο ενεργούσε ο διοργανωτής και η παρέα του η χρήση εκφοβιστικών μεθόδων προς τα θύματά τους.

«Έχει απειλήσει και εκφοβίσει τα θύματά του για να μην μιλήσουν. Έχω μάθει ότι έχει ρίξει κρυφά χάπια σε ποτά. Με έκανε να αισθάνομαι ενοχές. Με είχε ρωτήσει αρκετές φορές εάν θέλω γραμμή», υποστηρίζει στην καταγγελία της η γυναίκα.

«Μου έδινε ναρκwτικά από τα 16 για είναι πιο cool η παρέα του ή όποτε γκρίνιαζα και ήμουν στεναχωρημένη. Συχνά μου έλεγε πόσο ακίνδυνα είναι όλα αυτά και πόσο διαυγή σε κάνουν και πως είμαι πολύ τυχερή που πίνω την καλύτερη ποιότητα ενώ τα παιδιά στην ηλικία μου πίνουν χόρτο που σε αποχαυνώνει σε χαζεύει» ισχυρίζει ακόμη για να προσθέσει:

«Είχα γίνει ένα ανεξέλεγκτο ανήλικο που είχα πρόσβαση σε ποσότητες εξαιτίας του και ταυτόχρονα νόμιζα πως με πρόσεχε και ενδιαφερόταν για μένα. Αποφάσιζε πόσο θα έπινα αλλά ποτέ δεν μου έδειξε πώς να το κάνω μόνη μου».

Η 23χρονη ισχυρίζεται ότι δέχτηκε απειλές από τον Dj ώστε να μην προχωρήσει στη δημοσίευση της καταγγελίας της. Η ίδια λέει ότι πλέον φοβάται για την ζωή της, όμως δεν είχε άλλη επιλογή και πως επέλεξε να δημοσιοποιήσει τον εφιάλτη της για να προειδοποιήσει κι άλλες γυναίκες προτού είναι αργά…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs