Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Σύνταγμα: Μεγάλη συγκέντρωση κατά του Πούτιν και υπέρ του Ουκρανικού λαού - «Σταματήστε τον Πούτιν, σταματήστε τον πόλεμο, θέλουμε ειρήνη»


Γέμισε με πλήθος κόσμου η πλατεία Συντάγματος το βράδυ της Τρίτης (1/3) για το αντιπολεμικό συλλαλητήριο και ...

συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τον ουκρανικό λαό.



Αθηναίοι συκγεντρώθηκαν κρατώντας σημαίες της Ουκρανίας, λουλούδια καθώς και χαρτόνια με συνθήματα υπέρ της ειρήνης, αλλά και εναντίον του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

«Σταματήστε τον Πούτιν, σταματήστε τον πόλεμο, θέλουμε ειρήνη», είναι μερικά από τα συνθήματα που ήταν γραμμένα στα χαρτόνια των διαδηλωτών, οι οποίοι καταγγέλλουν τις εχθροπραξίες που διεξάγονται για έκτη μέρα σήμερα στην Ουκρανία.

Ακόμη, αρκετοί είναι εκείνοι που φορούσαν μπλούζες και αυτοκόλλητα που αναγράφεται το σύνθημα #μετηνουκρανία και από πάνω απεικονίζεται το πρόσωπο του Βλαντίμιρ Πούτιν ζωγραφισμένο με ένα κόκκινο Χ.

Όπως αναφέρεται στο διαδικτυακό κάλεσμα, η σημερινή συγκέντρωση είναι «μια πρωτοβουλία ανεξάρτητων πολιτών, που καλεί τις φίλες και τους φίλους της ελευθερίας και της δημοκρατίας στη χώρα μας, από κάθε εθνικότητα, να διαδηλώσουν κατά της βάρβαρης ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και υπέρ της ηρωικής αντίστασης του ουκρανικού λαού».








Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs