Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Επιτυχημένη Βραδιά Θεατρικού Αναλογίου στα "ΣΙΚΕΛΙΑΝΑ 2023" στη Σαλαμίνα


Με μεγάλη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε χθες 31 Αυγούστου η βραδιά θεατρικού αναλογίου στα ..."ΣΙΚΕΛΙΑΝΑ 2023", μια εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Σαλαμίνας σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ Βιβλιοθήκης - Μουσείου Λαϊκής Τέχνης & Ιστορίας, σε στενή συνεργασία με το Θέατρο Σαλαμίνας.

Ήδη από νωρίς, ο κόσμος συγκεντρώθηκε στην περιοχή της Φανερωμένης, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα προσμονής για την υπέροχη φεγγαρόλουστη βραδιά. Στο θεατρικό αναλογίο, οι ταλαντούχοι ηθοποιοί του Θεάτρου Σαλαμίνας, Στέφανος Καρυδάκης και Ιωάννα Δρακοπούλου, με συνοδεία της εξαιρετικής Σαλαμίνιας μουσικού Κα Χρύσα Σοφρά στο πιάνο, ερμήνευσαν με ιδιαίτερη λεπτότητα και έκφραση τις επιστολές του Άγγελου Σικελιανού προς τη μεγάλη του αγάπη, Άννα Καραμάνου.

Η εκδήλωση προσέλκυσε πλήθος κόσμου και επισήμων προσώπων, με την παρουσία του Δημάρχου Σαλαμίνας, κ. Παναγόπουλου, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, κ. Διολέτη, της σκηνοθέτιδας και καλλιτεχνικής διευθύντριας του Theatre Lab of London, κας Αναστασίας Ρεβή, και του σκηνοθέτη-ηθοποιού-τραγουδιστή, κ. Χρήστου Κάλλοου, να δίνουν ακόμα περισσότερη λάμψη στο γεγονός.

Οι ηθοποιοί κατάφεραν να μεταδώσουν με εξαιρετικό τρόπο την ενέργεια και την αγάπη του Άγγελου Σικελιανού προς την Άννα, μέσα από τις γράμματα του και το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά, χειροκροτώντας και συγχαίροντας τους ερμηνευτές για την εξαιρετική τους ερμηνεία.

Ένα ιδιαίτερο "Μπράβο" πρέπει να απευθύνουμε προς την πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Βιβλιοθήκης - Μουσείου Λαϊκής Τέχνης & Ιστορίας, κα. Λίτσα Διγενάκη, η οποία επιμελήθηκε την οργάνωση για την επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Ακολουθούν φωτογραφίες της βραδιάς

Η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Βιβλιοθήκης - Μουσείου Λαϊκής Τέχνης & Ιστορίας, κα. Λίτσα Διγενάκη 







Ο δήμαρχος στο τέλος τις βραδιάς αφού συνεχάρη τους συντελεστές για τις ερμηνείες τους τους τίμησε και με τιμητικό δίπλωμα συμμετοχής
Από αριστερά η ηθοποιός του Θεάτρου Σαλαμίνας Ιωάννα Δρακοπούλου, ο ηθοποιός Χρήστος Κάλλοου, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Κος Παναγόπουλος, η καλλιτεχνική διευθύντρια του Theatre Lab Company of London Αναστασία Ρεβή, ο Αντιπρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Σαλαμίνας, Δημήτριος Μπίλλης, ο ηθοποιός του θεάτρου Σαλαμίνας, και σκηνοθέτης της εκδήλωσης Στέφανος Καρυδάκης, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Σαλαμίνας, κα. Λίτσα Διγενάκη και η μουσικός που συνόδευσε την εκδήλωση στο πιάνο Κα Χρύσα Σοφρά

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs