Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Oταν ο Αντονι Μπουρντέν είχε «υποκλιθεί» στη Νάξο και το φαγητό της [εικόνες & βίντεο]


Ήταν προκλητικός, μυστήριος με ιδιαίτερο χιούμορ. Ο Άντονι Μπουρντέν δεν ενθουσιαζόταν εύκολα και ...
αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είχε επισκεφτεί ιδιωτικά την Ελλάδα και δεν είχε τρελαθεί από το φαγητό.




Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να αντιστρέψει αυτή του την άποψη και να επισκεφτεί το 2016 τη Νάξο αυτή τη φορά, για να τη διαφημίσει κιόλας μέσω της εκπομπής του «Anthony Bourdain: Parts Unknown», που ξεκίνησε από το Discovery Channel και συνέχισε στο CNN.


Οταν έφτασε στο ελληνικό νησί ήταν αποφασισμένος όχι απλά να δοκιμάσει ό,τι θα του φέρουν, αλλά να ψάξει και να ξετρυπώσει τις μυστικές γωνιές της Νάξου για να δει τι τρώνε επιτέλους εκείνοι που ξέρουν.

Ετσι κι είχε γίνει. Ο ίδιος είχε ενθουσιαστεί με το ελληνικό νησί και απόδειξη ήταν τόσο οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει τότε στο Instagram, όσο και τα βίντεο από τα γυρίσματα.


Ούζο, ελληνική μπύρα, μύδια και θέα στο απέραντο γαλάζιο του νησιού ήταν οι φωτογραφίες που «κοσμούσαν» τον λογαριασμό του, πάντα με το hashtag #Nάξος.


Στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα μετά τα γυρίσματα του Άντονι Μπουρντέν στην Νάξο, ο ίδιος φαίνεται να λέει «γεια» στους ντόπιους, να δοκιμάζει κατσίκι με πατάτες φούρνου και να κάνει «Οοοο, ωραία σάλτσα», λέγοντας την ίδια στιγμή στις γιαγιάδες του χωριού «γεια μας» με ένα ποτηράκι με ρακί.


Στο δεύτερο βίντεο από τα γυρίσματα της Νάξου, ο Άντονι Μπουρντέν, πάντα λιγομίλητος, τόλμησε και ξάπλωσε στην παραλία της Νάξου, όπου με μία παρέα Ελλήνων ήπιε μπύρες και έψησε ψάρια στο ηλιοβασίλεμα.


«Το φαγητό πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένο, ε;», τον είχε ρωτήσει τότε μία Ελληνίδα, με τον διάσημο σεφ να απαντά «ναι, φυσικά», ρίχνοντας ένα πλατύ, ζωντανό χαμόγελο, πράγμα το οποίο σπάνια συνήθιζε να κάνει.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs