Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Σοκ από την αυτοκτονία του γιου γνωστού επιχειρηματία στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίο

Συνεχίζεται η επιχείρηση του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου για τον εντοπισμό ενός ατόμου που έπεσε, λίγο μετά τις 8 το πρωί, από τη γέφυρα του Ρίου - Αντιρρίου.

Ο νεαρός ήταν γιός ....πασίγνωστου Πατρινού επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η ιστοσελίδα pelop.gr, ο πατέρας του νεαρού διατηρεί κατάστημα στην Άνω Πόλη, ενώ ο θείος του διατηρεί κατάστημα στην Ακτή Δυμαίων. 

Ο 26χρόνος κατευθυνόταν προς Αντίρριο όταν, στα μισά της διαδρομής, ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του στο ύψος του δεύτερου πυλώνα και πήδηξε στη θάλασσα. Ολη η σκηνή έχει καταγραφεί από το σύστημα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας της γέφυρας, στο οποίο φαίνεται ένας άνθρωπος να βγαίνει αστραπιαία από το αυτοκίνητο και να πέφτει στη θάλασσα.

Στο αυτοκίνητο του αυτόχειρα βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα, με το οποίο ζητούσε συγχώρεση από τους γονείς του.

Οι υπεύθυνοι λειτουργίας της γέφυρας ειδοποίησαν το λιμενικό και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν επίσης ιδιωτικά σκάφη, ενώ έχουν ενημερωθεί και τα πληρώματα των φέρι μποτ που εκτελούν τα δρομολόγια στο πορθμείο Ρίου - Αντιρρίου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο