Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Πρόγευση από την επόμενη BMW Σειρά 7

Στην έκθεση του Πεκίνου έγινε το επίσημο ντεμπούτο του Vision Future Luxury Concept, μέσω του οποίου η BMW μας δείχνει το πώς θα μοιάζουν τα μελλοντικά πολυτελή μοντέλα της....
Η έκθεση του Πεκίνου είναι το σκηνικό που επέλεξε η BMW για την επίσημη πρώτη εμφάνιση του Vision Future Luxury Concept, το οποίο μας δίνει μια πρόγευση για τη μορφή και τη φιλοσοφία της επόμενης γενιάς ναυαρχίδα της, την BMW Σειρά 7. Το πρωτότυπο είναι βαμμένο στη μπρονζέ απόχρωση Liquid Platinum, διαθέτει ευμεγέθη μάσκα, εμπρόσθια φωτιστικά σώματα τεχνολογίας laser, οπίσθια φανάρια OLED, εκτροπείς αέρα από ανθρακονήματα και carbon διακοσμητικά. Στο σασί του πρωτότυπου, πάλι, έχει γίνει χρήση ανθρακονημάτων και αλουμινίου.

Προεξάρχον χαρακτηριστικό του πολυτελούς εσωτερικού είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων τρισδιάστατης τεχνολογίας, ο οποίος αποτελείται από τρεις οθόνες. Στην αριστερή εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο, στην κεντρική το ταχύμετρο, το στροφόμετρο κ.α., ενώ στη δεξιά οθόνη απεικονίζεται το multimedia σύστημα του οχήματος. Το παρόν δίνει και το Vision Head Up Display, μέσω του οποίου προβάλλονται οι πληροφορίες στο παρμπρίζ.

Οι πίσω πόρτες ανοίγουν ανάποδα, ενώ το βάρος έχει κρατηθεί χαμηλά με λύσεις όπως οι πολύ λεπτές μεσαίες κολόνες από carbon και τα καθίσματα που στηρίζονται πάνω στο σασί. Στο πρωτότυπο υπάρχουν δερμάτινες, ξύλινες και carbon επενδύσεις, κρυφός φωτισμός LED, ενώ οι πίσω επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους δύο οθόνες και ένα αφαιρούμενο tablet (Touch Command), ένα σύστημα που τους επιτρέπει να παρακολουθούν όλες τις πληροφορίες του ταξιδιού και να έχουν πρόσβαση σε online πλατφόρμες ψυχαγωγίας.



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs