Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Μις Αργεντινή - Μις Πουέρτο Ρίκο: Παντρεύτηκαν τα δύο μοντέλα


Τα δύο μοντέλα, Μαριάνα Βαρελά και Φαμπιόλα Βαλεντίν, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Οι δύο γυναίκες ...που εκπροσώπησαν τις χώρες τους ως Μις Αργεντινή και Μις Πουέρτο Ρίκο αντίστοιχα, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.



Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2020, όταν έλαβαν και οι δύο μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Grand International (MGI), όμως κράτησαν τον έρωτά τους κρυφό μέχρι σήμερα.

Ωστόσο, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαριάνα Βαρελά αποκάλυψε πως είναι ζευγάρι, ενώ έκανε γνωστό πως πρόσφατα παντρεύτηκαν.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο με διάφορες στιγμές της σχέσης τους. Στο τέλος του, υπάρχουν πλάνα από την ημέρα που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη της.

Στο σαλόνι του σπιτιού τους, υπήρχαν παντού κόκκινα τριαντάφυλλα και χρωματιστά λαμπάκια, ενώ μπροστά στο παράθυρο κρεμόταν μια κορδέλα με μπαλόνια, που σχημάτιζαν τη φράση:

«Θα με παντρευτείς;».


Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Αφού αποφασίσαμε να κρατήσουμε μυστική τη σχέση μας μέχρι σήμερα, ανοίξαμε τις πόρτες σε όλους εσάς για την ξεχωριστή αυτή ημέρα. 28/10/2022».

Κάτω από την εν λόγω δημοσίευση, το ζευγάρι δέχτηκε εκατοντάδες ευχές από φίλους και γνωστούς για την αποκάλυψη και την επισημοποίηση της σχέσης του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs