Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Σε ποιες πόλεις της Ελλάδας, βλέπουν περισσότερο πορνό; Πόσες Ελληνίδες στέλνουν καθημερινά βιογραφικά για να γίνουν πορνοστάρ;


Διαβάστε απίστευτα στατιστικά στοιχεία για το ελληνικό π0rνό, που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Η ελληνική εταιρία παραγωγής ταινιών για ανήλικους, Sirina Entertainment, έδωσε στη δημοσιότητα..... από τα αρχεία της, στατιστικά στοιχεία σχετικά με το «π0rνό και του Έλληνες».



Έχουμε και λέμε λοιπόν: Οι πιο δημοφιλείς Ελληνίδες π0rνοστάρ είναι:


Τζούλια Αλεξανδράτου

Μαριάννα Ντούβλη

Ρούλα Βαβάτση

Χριστίνα Ρουσάκη

Μαρία Αλεξάνδρου

Ινα

Νικολέτα Ρωμανού

Ηλέκτρα Γαλανού



Η ημέρα που οι περισσότεροι Έλληνες βλέπουν π0rνό είναι η Πέμπτη μετά η Τετάρτη, η Τρίτη, η Δευτέρα και η Παρασκευή. Το σαββατοκύριακο οι θεάσεις π0rνό πέφτουν.


Οι Ελληνίδες που δουλεύουν σαν πρωταγωνίστριες σε αυτές τις ταινίες έχουν καταγωγή: 60% από Θεσσαλονίκη, 20% από Αθήνα, 5% από Πάτρα και 15% από την υπόλοιπη Ελλάδα.


Πάντως μια στις 2 Ελληνίδες εγκαταλείπει την καριέρα της σε αυτή τη κατηγορία ταινιών μετά την πρώτη ταινία που θα γυρίσει. Επίσης κατά μέσο όρο οι Έλληνες βλέπουν αυτό το είδος 21 λεπτά τη φορά.


Επτά στις 10 πρωταγωνίστριες π0rνό δηλώνουν ότι ευχαριστιούνται κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας ταινίας.


Στις αναζητήσεις ελληνικών ταινιών π0rνό, το 83% είναι άνδρες και το 17% γυναίκες. Οι πόλεις που βλέπουν περισσότερο π0rνό είναι:


Λαμία

Λάρισα

Ζάκυνθος

Βόλος

Καλαμάτα

Πάτρα

Ρόδος

Ηράκλειο

Θεσσαλονίκη

Αθήνα.


Για κάθε 20 λεπτά μονταρισμένου υλικού ταινίας πorνό, χρειάζονται γυρίσματα διάρκειας 220 λεπτών. Ενώ κάθε μέρα η εταιρία παραγωγής λαμβάνει 65 βιογραφικά από επίδοξους και επίδοξες π0rνοστάρ.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο