Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Βραβευμένη βασίλισσα ομορφιάς ένιωθε «σαν πόρνη» επειδή αναγκάστηκε να παντρευτεί στα 15


Μια Αγγλίδα νικήτρια διαγωνισμού ομορφιάς εξαναγκάστηκε να παντρευτεί έναν άνδρα που είχε τη διπλάσια ηλικία από εκείνη και λόγω αυτού....
«ένιωθε σαν ιερόδουλη».

Οι γονείς της Ρούμπι Μαρί της ανακοίνωσαν όταν ήταν 15 χρονών πως θα πάνε για διακοπές στο Μπαγκλαντές αλλά, όταν έφτασαν εκεί, κατάλαβε πως οι σκοποί τους ήταν διαφορετικοί.

Ο γάμος είχε κανονιστεί από τους γονείς της για να επιδιορθώσουν τη φήμη της οικογένειας τους μετά που είχε «πληγεί» από τη μεγαλύτερη αδερφή της Ρούμπι, η οποία το έσκασε από το σπίτι για να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Ρούμπι δηλώνει πως «έπρεπε να κάνω όλα όσα πρέπει να κάνει μια σύζυγος οπότε ήμουν γενναία και άφηνα το σύζυγο μου να μου κάνει ό,τι θέλει». Ένας ξάδερφος της την είχε προειδοποιήσει πως σε περίπτωση που δε συμμορφωθεί, ο σύζυγος της θα την χτυπούσε.


Λόγω της εμπειρίας της ένιωθε για χρόνια «σαν ιερόδουλη» και είχε τάσεις αυτοκτονίας.

Για να αποφύγει μια εγκυμοσύνη, η Ρούμπι έπαιρνε για χρόνια χάπια αντισύλληψης, μέχρι που τα ανακάλυψε η αδερφή του συζύγου της και της τα πήρε. Τελικά έμεινε έγκυος αλλά εξαιτίας μιας επιπλοκής έπρεπε να επιστρέψει στην Αγγλία για τη θεραπεία.

Όταν ο άνδρας της αποφάσισε να πάει και εκείνος στην Αγγλία, απαίτησε να μετακομίσει μαζί του. Εκείνη αρνήθηκε και επειδή ήταν ανήλικη όταν παντρεύτηκαν, ο γάμος ακυρώθηκε από τις αρχές.

Εξαιτίας της δοκιμασίας που πέρασε δεν κατάφερε να σπουδάσει, κάτι που έκανε μετά τη διάλυση του γάμου της, όταν επέλεξε τη νομική. Το Φεβρουάριο αναδείχθηκε «Miss Galaxy UK» για την κατηγορία των γυναικών άνω των 30 ετών.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs