Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Δείτε πώς είναι σήμερα η Barbra Streisand


Βαδίζει αισίως στα 74 χρόνια ζωής, μπορεί να καυχιέται ότι έχει στο παλμαρέ της δυο βραβεία Oscar, οκτώ Grammy, πέντε Emmy και θεωρείται...
μια από τις κορυφαίες καλλιτέχνιδες στη μοντέρνα ιστορία. Λόγος φυσικά δεν γίνεται για άλλη, παρά για την Barbra Streisand, η οποία όπως αποκαλύφθηκε, βρίσκεται στα στούντιο και ηχογραφεί.

Από το μακρινό 1976, όταν και κέρδισε Oscar για την ερμηνεία της στο «Ένα Αστέρι γεννιέται», σαφώς έχουν περάσει αρκετά χρόνια, όμως η Streisand συνεχίζει να κάνει αυτό που με πάθος αγάπησε τόσες δεκαετίες, πέρα από την υποκριτική, και δεν είναι άλλο από το τραγούδι.


Όπως λοιπόν δημοσιεύτηκε στο Instagram, η ηθοποιός που έπαιξε στην τελαυταία ταινία Star Wars, Daisy Ridley, βρισκόταν σε στούντιο ηχογράφησης ετοιμάζοντας μια νέα δουλειά μαζί με την Barbra Streisand, δίνοντας τροφή σε κάθε ενδιαφερόμενο να ψάξει να βρει ποια είναι η νέα δουλειά των δυο κυριών και που θα δημοσιοποιηθεί. Η Ridley ανέβασε την παρακάτω εικόνα αποκαλύπτοντας το πως είναι ένα «αστέρι» του Χόλιγουντ, όπως η Streisand, στα 74 του χρόνια:



Μέχρι τώρα, βέβαια, δεν έχει γίνει γνωστό, το γιατί συνεργάστηκαν οι δυο γυναίκες, όμως και μόνο το γεγονός ότι συμμετέχει η Barbra Streisand, αρκεί για να είναι επιτυχία, καθώς η 74χρονη αποδεικνύει, ότι παρά το γεγονός ότι ο χρόνος έχει περάσει, σε καμία ηλικία δεν μπορεί να σταματήσει να κάνει αυτό που της δίνει ζωή.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs