Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Αυτά είναι τα… σατανικά κόλπα των γυναικών, για κάνουν τους άντρες να ξυρίσουν τα γένια τους!


Σε έχουν κουράσει τα γένια του, που δε λέει να τα ξυρίσει, παρά τις αντιδράσεις σου; Το κάνεις λάθος κοπελιά. Μην του πηγαίνεις κόντρα, διότι το μόνο που θα καταφέρεις....
, είναι να αποκτήσει γενειάδα οσιομάρτυρα.

Το κόλπο είναι να πας με τα νερά του και να τον κάνεις να πιστέψει πως θέλει ο ίδιος να τα ξυρίσει ή έστω να τα τριμάρει. Άκου πως θα το κάνεις.

Θα βρεις μία εμφανίσιμη νεαρή γυναίκα του περιβάλλοντος σας (όχι του στενού), που σε ανυποψίαστο χρόνο, θα του πεις «είδα την … τάδε και μου είπε, ο δικός ήταν αυτός; Δεν τον γνώρισα. Έδειχνε μεγαλύτερος». 

Προσοχή! Εσύ θα πρέπει να την κατηγορήσεις. 

Μη συμφωνήσεις. 


Αυτό θα μπει στο μυαλό του και θα δουλεύει εσωτερικά προς όφελός σου. Ακόμα, μπορείς να βρεις ένα άρθρο που αναφέρει ότι οι γυναίκες δε θέλουν τους μουσάτους και να το αφήσεις κάπου να το δεις, άλλα κάνοντάς το να φανεί σαν ατύχημα. Μην του το πας μέσα στη μούρη. 

Αν, λέμε αν, στην απίθανη περίπτωση που τα πας καλά με τη μανούλα του, τότε κάνε τη σύμμαχο. Βάλε αυτήν να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Πάντα ακούν τη μαμά τους. Αν τώρα, δεν πιάσει τίποτα από αυτά, τότε μία λύση σου μένει. Η δολιοφθορά. Χάλασέ του τη μηχανή. 

Σπάσε κατά λάθος ένα από τα πλαστικά δοντάκια. Όχι εντελώς. Κούνησέ το μερικές φορές, ώστε όταν πάει να περιποιηθεί το λατρεμένο του μούσι να σπάσει και να του κάνει τη γενειάδα… κοτλέ. Τότε θα αναγκαστεί να τα ξυρίσει και εκεί αναλαμβάνεις δράση. Βάζεις όλες σου τις φίλες, ακόμα και την μπακάλισσα της γειτονιάς να του λέει πόσο όμορφος είναι και πόσο του πάει κτλ. Αυτό ήταν. Κέρδισες!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs