Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Γνωστός σχεδιαστής την κατηγορεί για αντιγραφή επειδή…


Το αμφιλεγόμενο αντικείμενο γαι το οποίο και κατηγορείται με μήνυση 5εκ.$ η ...
Ρις Γουίδερσπουν είναι μία τσάντα tote του brand της Draper James tote τσάντα η οποία έχει στο μπροστινό της μέρος ένα καλλιγραφικό γράμμα D. 




Όπως αναφερει το womanstoc.gr o σχεδιαστής του οίκου κοσμημάτων I love Jewelry Weingartner ισχυρίζεται ότι η Ρις έχει αντιγράψει το σχέδιό του από τη συλλογή Magnolia του 2008 δηλώνοντας ότι “το λουλούδι δεν είναι ένα κλασσσικό σχέδιο μανόλιας, αλλά η δική του καλλιτεχνική εκδοχή. Ο σχεδιασμός του δεν θυμίζει σχεδόν σε τίποτα το γνωστό λουλούδι. Πέραν αυτού η συλλογή επονομαστηκε με το ίδιον τρόπο από τη Ρις, η οποία γνώριζε πολύ καλά τη συλλογή των κοσμημάτων μου καθώς της είχα στείλει δώρο ένα περιδέραιο».


Αριστερά το σχέδιο του brand της Ρις Γουίδερσπουν και δεξία το μπρελόκ του I love jewelry.


Ο Jordann Weingartner δηλώνει, επίσης ότι η ηθοποιός αγνόησε αρχικά τις προσπάθειές του για τη διευθέτηση της υπόθεσης εξωδικαστικά, με αποτέλεσμα να προβεί στην νομική οδό.»Ουσιαστικά μας αγνόησαν. Έτσι, είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε για τα δικαιώματά μας», είπε. Εκπρόσωποι της Γουίδερσπουν δεν έχουν σχολιάσει δημοσίως σχετικά με την υπόθεση, η οποία έχει κατατεθεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στο West Palm Beach.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs