Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Πανικός: Σεσημασμένος κακοποιός χτύπησε αστυνομικό στην Καλλιθέα! Πυροβολισμοί και τραυματίες!


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Καλλιθέα. Δϋο αστυνομικοί εντόπισαν κλεμμένο ταξί και ακολούθησαν....
σκηνές τρόμου με πυροβολισμούς και τραυματισμούς!

Το περιστατικό βίας έγινε στην Καλλιθέα περίπου στη 01:20 τα ξημερώματα. Στην οδό Αγίων Πάντων 85, δύο αστυνομικοί που έκαναν περιπολία εντόπισαν ένα ταξί, για το οποίο είχε δηλωθεί πως είχε κλαπεί λίγες ώρες νωρίτερα. Οι αστυνομικοί πλησίασαν για να το ελέγξουν, χωρίς να περιμένουν όσα θα ακολουθήσουν.



Πυροβολισμοί και τραυματίες

Ο οδηγός πάτησε απότομα γκάζι κατευθυνόμενος προς τους αστυνομικούς και χτύπησε τον έναν, με τον δεύτερο να βγάζει τοπ περίστροφό του και να πυροβολεί τον δράστη!

Ο άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά κι έχει μεταφερθεί στιο νοσοκομείο, ενώ στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έχει μεταφερθεί και ο τραυματίας αστυνομικός.

Ο δράστης είναι σεσημασμένος, αφού έχει συλληφθεί τέσσερις φορές στο παρελθόν για κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών. Είναι γεννημένος το 1976, ομογενής από το Καζακστάν και ήταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους, δίνοντας το παρών δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs