Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΝΕΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ! Γιατί ο Κάμερον είπε στον Κόρμπιν «Ακρόπολη τώρα» (ΒΙΝΤΕΟ)


Τα πάθη καταφέρνει να ξεσηκώνει και εκτός Ελλάδας ο Γιάνης Βαρουφάκης. 

Το βρετανικό κοινοβούλιο ασχολήθηκε χθες εκτενώς μαζί του. Λίγες ώρες μετά τα καυστικά σχόλια του υπουργού Οικονομικών.....
Τζορτζ Όσμπορν περί Μάο και Μίκι Μάους ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του επικεφαλής των εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν για την επιλογή του Γ. Βαρουφάκη ως οικονομικού συμβούλου του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης στην «ώρα του πρωθυπουργού», πρώτος τοποθετήθηκε ο Τζέρεμι Κόρμπιν ο οποίος άσκησε έντονη κριτική στον Ντ. Κάμερον για παραλείψεις της κυβέρνησης του σε θέματα κοινωνικής πρόνοιας. Ο Βρετανός πρωθυπουργός ανταπάντησε, απορρίπτοντας τις αιτιάσεις που καταλόγισε ο πολιτικός του αντίπαλος και υποστηρίζοντας ότι αξίζουν συγχαρητήρια στην αρμόδια υπουργό για τις προσπάθειες που έχει κάνει στο θέμα.


Κλείνοντας ωστόσο την τοποθέτησή του, ο Κάμερον δεν παρέλειψε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνης Βαρουφάκης θα παρέχει τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες σε οικονομικά θέματα στο Εργατικό Κόμμα.

«Επειδή διαβάζω τακτικά την εφημερίδα Islington Tribune (σσ. στην οποία ο Κόρμπιν αποκάλυψε πως ο Βαρουφάκης παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες), (…) μπορώ να ανακοινώσω στο Κοινοβούλιο τον τελευταίο οικονομικό σύμβουλο του Κόρμπιν. Τον κ. Γιάνη Βαρουφάκη. Ήταν ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών που άφησε την οικονομία του σε συντρίμμια. Αυτή είναι η πολιτική των Εργατικών με δύο λόγια: Ακρόπολη τώρα», είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs