Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Διάσημο μοντέλο εκνευρισμένο με τις ζουμερές γυναίκες της μόδας

Οι εύσωμες γυναίκες δεν πρέπει να «εκθειάζονται»!


Είναι γνωστό, ότι το θρυλικό μοντέλο Cheryl Tiegs, δόξασε τρεις φορές το Sports Illustrated Swimsuit Edition, με τις....
καυτές του εμφανίσεις.

Δεκαετίες αργότερα, για το εξώφυλλο του ίδιου περιοδικού, ποζάρει η Ashley Graham, ένα plus size μοντέλο, το οποίο μάλιστα έμελλε να αποτελέσει το πρώτο στο είδος του, που είχε φωτογραφηθεί για το Sports Illustrated.

Φαίνεται όμως, πως αυτή η κίνηση ενόχλησε την Tiegs και όταν ρωτήθηκε από εκπομπή, αν ήταν χαρούμενη που έβλεπε ένα μεγαλόσωμο μοντέλο, απάντησε ότι δεν της αρέσει να γίνεται λόγος για εύσωμες γυναίκες, καθώς έτσι «εκθειάζονται» και πως η γυναικεία μέση πρέπει να είναι μικρότερη από 89 εκατοστά περίπου, σύμφωνα με όσα της έχει πει ένας γιατρός, εν ονόματι Oz, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα. Θεωρεί ακόμα, πως μια τέτοια σιλουέτα δεν είναι καθόλου υγιές πρότυπο.


Και μπορεί να βρίσκει το πρόσωπο της Graham όμορφο, όμως για το κορμί της δεν λέει τα ίδια.

Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν με την άποψη της Tiegs, αναφέροντας σε σχόλια τους στο Twitter, πως κάτι τέτοιοι άνθρωποι είναι που κάνουν τα κορίτσια να νιώθουν άσχημα για το σώμα τους, καθώς έθιξαν και το γεγονός ότι μιλά για «ανθυγιεινό» πρότυπο που εκθειάζεται, όταν εδώ και δεκαετίας η βιομηχανία της μόδας, προβάλει σαν πρότυπα ανορεξικές και βουλιμικές κοπέλες.

Σαν απάντηση σε όλα αυτά, η Tiegs δήλωσε ότι τόσο το ανορεξικό, όσο το βουλιμικό και το παχύσαρκο σώμα, δεν είναι καθόλου υγιή και πως αυτό που θέλει, είναι ο κόσμος να είναι όσο πιο καλά γίνεται. Η Graham πάντως, δίνει την καλύτερη απάντηση που θα μπορούσε στην Tiegs, με μια ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό. Άλλωστε, μπορείτε να σκεφτείτε κανέναν καλύτερο τρόπο;

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs