Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Η Λούρδη πρόσωπο του νέου αρώματος της ΜακΚάρτνεϊ


Τα πρώτα της βήματα στη μόδα κάνει η 19χρονη κόρη της Μαντόνα, Λούρδη Λεόν, που είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν.

Η Λούρδη έως τώρα....
έχει κρατήσει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα, διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ, σε αντίθεση με τη διάσημη μαμά της, που κάνει τα πάντα για να βρίσκεται στο προσκήνιο.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι έτοιμοι να κρίνουν κάθε κίνησή μου», είπε η Λούρδη ή αλλιώς Λόλα, μιλώντας στη Vogue.com και πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό για μένα να μην τους αφήσω να κυβερνούν τη ζωή μου».Τώρα η Λούρδη πήρε την απόφαση να μπει μπροστά στα φώτα και να κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ, συμμετέχοντας στη διαφημιστική καμπάνια του νέου αρώματος της Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ, «Ποπ».

Και φυσικά από αυτήν την ιστορία δεν θα μπορούσε να λείπει και η μαμά Μαντόνα, η οποία έσπευσε να ανεβάσει μία φωτογραφία της κόρης της στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: «Μου λείπει αυτό το όμορφο κορίτσι! Βλέποντας μπροστά, σύντομα θα το δω από κοντά».

Η αναγγελία της συνεργασίας με τη Λούρδη έγινε από τον επίσημο λογαριασμό της ΜακΚάρτνεϊ στο Instagram, που επίσης ανέβασε μία φωτογραφία της Λούρδη...

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs