Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Συνελήφθη για επτά υποθέσεις αρπαγής τσαντών


Επτά υποθέσεις αρπαγής τσαντών, που είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, εξιχνιάσθηκαν με τη σύλληψη ενός 32χρονου.

Η σύλληψή του .....έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, όταν ο 32χρονος, επιβαίνοντας σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, άρπαξε από μία γυναίκα 51 ετών από τη Μολδαβία δύο τσάντες, οι οποίες περιείχαν είδη ένδυσης, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Όπως διαπιστώθηκε κατά τη σύλληψη, ο δράστης είχε κλέψει και τη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε και δρούσε αρπάζοντας τσάντες. Από την έρευνα και την προανάκριση και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης στοιχείων, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προέκυψε ότι ο 32χρονος, από το τέλος Ιανουαρίου έως και χθες είχε διαπράξει, επιπλέον, έξι αρπαγές τσαντών στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, οι οποίες περιείχαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs