Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Τουρίστες έβγαζαν selfie, γυμνοί, με φόντο το Μάτσου Πίτσου -Τελικά συνελήφθησαν (Photo-Video)


Ούτε που φανταζόντουσαν δύο νεαροί τουρίστες ότι η επιθυμία τους να...
απελευθερωθούν από τα ρούχα τους και να βγάλουν φωτογραφίες, γυμνοί, με φόντο το Μάτσου Πίτσου του Περού θα τους οδηγούσε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Οι δυο νεαροί πόζαραν στην κάμερα «επιδεικνύοντας» τα μπράτσα και τη δύναμή τους στην φωτογραφική κάμερα όταν κατέφτασε η αστυνομία "επαναφέροντας τους στην τάξη".


Οι τουρίστες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για τα περαιτέρω, ενώ τους ενημέρωσαν ότι το να μείνουν γυμνοί στο μνημείο είναι προσβολή της δημοσίας αιδούς και το αδίκημα διώκεται ποινικά.

Μετά τη σύλληψη των δύο ανδρών, η τοπική αστυνομία προειδοποίησε όλους τους... επίδοξους γυμνιστές που θα επισκεφτούν την ιερή πόλη των Ίνκας να μην προβούν σε αντίστοιχη πράξη, καθότι θα τιμωρηθούν αντίστοιχα. 

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό στο Μάτσου Πίτσου. Πριν από δύο χρόνια, όπως φαίνεται και στο βίντεο, τουρίστριες αφαίρεσαν τα ρούχα τους και άρχισαν να τρέχουν στο χώρο τον ερειπίων με αποτέλεσμα οι αρχές να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα για να αποτρέψουν αντίστοιχα περιστατικά, κάτι που προφανώς τελικά δεν έγινε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs