Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Με τι εξοπλίζει τη ρωσική πρωτεύουσα – Από που περιμένει χτύπημα


Πολλά ερωτήματα αλλά και ανησυχία προκαλεί η πληροφορία που έρχεται από την ρωσική πρωτεύουσα...
, σύμφωνα με την οποία για πρώτη φορά οι Ρώσοι εγκαθιστούν συστοιχίες πυραύλων S-400 στον περίγυρο της ρωσικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με ανταποκρίσεις Τούρκων ανταποκριτών από την Μόσχα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας αποφάσισε να ενισχύσει με συστοιχίες πυραύλων S-400 την περιφέρεια της ρωσικής πρωτεύουσας στην περιοχή της Podosk, εγκατάσταση που θα αρχίζει από αύριο την Τέταρτη 11 Ιανουαρίου.

Οι συστοιχίες αυτές έχουν βεληνεκές περί τα 400 χιλιόμετρα και δημιουργούν, όπως αναφέρεται, μια ασπίδα ασφαλείας γύρω από την ρωσική πρωτεύουσα.
Παράλληλα συστοιχίες του ιδίου πυραυλικού συστήματος εγκαθίστανται στην περιοχή της ρωσικής Αρκτικής κοντά στα φιλανδικά σύνορα, ενώ και στην Κριμαία παρατηρείται από την πρώτη Ιανουαρίου εγκατάσταση αντιαεροπορικών συστημάτων τύπου Pantsir-s, ενισχύοντας την άμυνα της χερσονήσου.

Όλα αυτά δημιουργούν το καίριο ερώτημα μήπως περιμένουν κάτι και προετοιμάζονται και μήπως η σταδιακή αποχώρηση κάποιων ρωσικών δυνάμεων από την Συρία έχει σχέση με αυτές τις προετοιμασίες

Είναι γνωστό πως κάποιοι από την Παγκόσμια Ελίτ και του Βαθέως Κράτους των ΗΠΑ έχουν «λυσσάξει» να προκαλούν τον Πούτιν για μια θερμή σύγκρουση, που όμως οι συνέπειες της θα είναι ολέθριες και για τους ίδιους.

Πηγή: nikosxeiladakis

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs