Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Συνελήφθη για μαστροπεία 68χρονος άνδρας στην Κέρκυρα


Ένας 68χρονος ημεδαπός, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης (μπαρ) συνελήφθη σε...
περιοχή της Βόρειας Κέρκυρα για μαστροπεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, συνελήφθη.
Αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, έδωσε χρηματικό ποσό, με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, στον εν λόγω άνδρα, για ερωτική συνεύρεση με μία 51χρονη και τότε ήταν που έγινε η σύλληψη.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σε έρευνες που ακολούθησαν στους χώρους του μπαρ, αλλά και στην κατοχή του 68χρονου και της 51χρονης, που φέρεται ότι εκδιδόταν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, μεταξύ των οποίων και η προσημειωμένη χρηματική αμοιβή, 92 μάρκες, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε χρηματικές αμοιβές, μία κάμερα ασφαλείας, η οποία επόπτευε και μέρος δημοσίας οδού καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.

Συγκατηγορούμενη στην υπόθεση μαστροπείας, μαζί με τον 68χρονο, για τις ίδιες παραβάσεις, είναι και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, μία 38χρονη υπήκοος Τσεχίας, η οποία αναζητείται.

Ο 68χρονος που κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ η 51χρονη κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs