Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Οριστικό: Ο Ηρακλής υποβιβάζεται και σώζεται ο Λεβαδειακός


Το διοικητικό συμβούλιο της Super League αποφάσισε να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί ...
από τον Ηρακλή γεγονός το οποίο οδηγεί τον "Γηραιό" στη Football League. Το χρέος που υπήρχε πληρώθηκε εκπρόθεσμα και έτσι ο Λεβαδειακός είναι αυτός που μένει στην κατηγορία.
Οι δυο ομάδες, μετά την αφαίρεση βαθμών του Ηρακλή, ισοβαθμούν στους 26 πόντους, αλλά οι Βοιωτοί υπερτερούν στα μεταξύ τους ματς. Στη Λιβαδειά, είχαν νικήσει οι γηπεδούχοι 3-0 και στο Καυτανζόγλειο με 1-0 ο Ηρακλής. Επομένως, ο Λεβαδειακός είχε το πάνω χέρι σε περίπτωση που οι δυο ομάδες είχαν τους ίδιους βαθμούς.

Να θυμίσουμε ότι ο Ηρακλής είχε εξοφλήσει τον ποδοσφαιριστή Νίκο Πουρτουλίδη, αλλά ο Λεβαδειακός κατήγγειλε ότι αυτό έγινε εκπρόθεσμα και η απόφαση έπρεπε να παρθεί από τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας σε ψηφοφορία.

Η απόφαση πάρθηκε με ψήφους 9-2, ενώ υπήρχαν τρία λευκά και τρεις απόντες. Ο Ηρακλής κι ο Ατρόμητος ήταν αυτοί που ψήφισαν κατά, η ΑΕΚ, η Βέροια και ο Πλατανιάς ήταν οι τρεις απόντες, ενώ τα λευκά ήταν η Ξάνθη, ο Παναιτωλικός και η ΕΠΟ.

Να τονιστεί ότι οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στήριξαν τον Λεβαδειακό και ψήφισαν να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Ηρακλή και έτσι να πέσει κατηγορία.
Πηγή: sport24.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs