Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Το ξέσπασμα της συντρόφου του Βασάλου για τα... φλερτ του στο Survivor


Η εντυπωσιακή σύντροφος του Κωνσταντίνου Βασάλου, η Βασιλική Αγιαννοπούλου αποφάσισε... να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, την ώρα που τα δημοσιεύματα περί φλερτ του συντρόφου της στο survivor δίνουν και παίρνουν.

Ακόμα και μια αγκαλιά που έκανε ο γοητευτικός μαχητής στο χθεσινό επεισόδιο με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στάθηκε αρκετή για νέο λάδι στη φωτιά, αφού σήμερα πολλοί κάνουν λόγο για μια σχέση που δεν κρύβεται πλέον.

Ωστόσο, επειδή πίσω από τους παίκτες που ξαφνικά απέκτησαν τρομακτική δημοσιότητα, υπάρχουν σύντροφοι και οικογένειες που πληγώνονται με διάφορα τέτοια δημοσιεύματα, καλό είναι να υπάρχει κάποια προσοχή στο τι γράφεται.

Η Βασιλική Αγιαννοπούλου ξέσπασε για όλα τα δημοσιεύματα και τα μηνύματα που έχει λάβει τόσο από Ελλάδα όσο και από Τουρκία για το υποτιθέμενο φλερτ του Κωνσταντίνου τόσο με την Βαλαβάνη όσο και με την Τουρκάλα Sabriye που συμμετέχει στο Survivor της Τουρκίας.

«Όσον αφορά σε αυτό που έγραψα στο προφίλ μου δεν αφορούσε τον Κωνσταντίνο. Δεν μπορεί να φοβάμαι να γράψω το οτιδήποτε. Σαφώς δεν έχω φρικάρει και δεν ασχολούμαι καν με αυτά που δείχνουν στο παιχνίδι. Πολλές φορές δεν το βλέπω καν. Αν είναι δυνατόν, από Τουρκία τις τελευταίες ημέρες μου έρχονται κατά ριπάς μηνύματα. Αυτά δεν είναι σοβαρά.

Με έχουν κουράσει και οι Έλληνες και οι Τούρκοι θαυμαστές και θαυμάστριες και δημοσιογράφοι. Δεν θέλω να ασχολείται κανείς μαζί μου. Η προσωπική ζωή αφορά μόνο εμένα και κανέναν άλλο. Δεν θέλω καμία άλλη αναφορά στο πρόσωπο μου και στη ζωή μου. Δεν θέλω να μου ξαναστείλει κανένας μήνυμα για το συγκεκριμένο θέμα. Το τι είμαι και ποια είμαι το ξέρουμε εγώ και οι άνθρωποι που σχετίζονται μαζί μου. Αναφορά δεν θα δώσω σε κανέναν. Σεβαστείτε ότι έχουμε και οικογένειες» ανέφερε η Βασιλική Αγιαννοπούλου.

Εδώ που τα λέμε, κανείς δεν θέλει να τα βάλει μαζί της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs